ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

TVS Apache RTR 200

Rykter kan være artige greier, i hvert fall når det gjelder hva som kanskje kommer muligens til å skje dersom alt... osv. Siste på ryktebørsen er at BMWs indiske samarbeidspartner TVS kommer til å slippe en sykkel som er døpt TVS Apache RTR 200. Det absolutt kornede bildet stammer fra en patentsøknad og viser hvordan sykkelen kommer til å se ut. Maskinen er beregnet på det indiske markedet, og skal erstatte Apache RTR 180. Men den nye sykkelen har klare likhetstrekk designmessig med den nye BMW

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Rykter kan være artige greier, i hvert fall når det gjelder hva som kanskje kommer muligens til å skje dersom alt... osv.

Siste på ryktebørsen er at BMWs indiske samarbeidspartner TVS kommer til å slippe en sykkel som er døpt TVS Apache RTR 200. Det absolutt kornede bildet stammer fra en patentsøknad og viser hvordan sykkelen kommer til å se ut.

Maskinen er beregnet på det indiske markedet, og skal erstatte Apache RTR 180. Men den nye sykkelen har klare likhetstrekk designmessig med den nye BMW G310 R – en sykkel som er det første synlige bevis på samarbeidet mellom BMW og TVS.

Ser vi nærmere på Apache RTR 200 ser vi at lykten er nær identisk med G310 R, det samme gjelder instrumentpanelt. Videre: Utformingen av tanken og fronten på den som er parallell med framgaffelen er også typisk G310 R. Hjulene og setet henter inspirasjon fra TVS konseptsykkel Drake. Motoren skal være en trimmet og noe større variant av den eksisterende 180 motoren og modifikasjonene er utført med hjelp fra BMW.

Nå er det lite sannsynlig at BMW vil markedsføre en egen variant av denne, men dersom den beholder utseende og motoren taes ned til 125 cc blir det hele atskillig mer fornuftig. Som sagt: rykter kan være artige greier, og vi er ikke i tvil om at en sykkel med dette utseendet og blåhvit logo på tanken ville treffe sitt publikum.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse