ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Turtle 2 – ny airbagvest

Helites mest solgte airbagvest leveres nå i ny og forbedret versjon. Nyheten kalles Turtle 2, og vesten er oppgradert på bakgrunn av tilbakemeldinger fra brukere. Helite arbeider for å gjøre vestene mest mulig diskret og tiltalende, og Turtle 2 tar denne designideen nok et steg videre: CO2-patronen er nå gjemt inne i en borrelåslomme. Turtle 2 har også fått neopren krage for å forbedre komforten. For at vesten skal passe optimalt utenpå kjørejakken, leveres Turtle 2 i syv størrelser: XS til XXL.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Helites mest solgte airbagvest leveres nå i ny og forbedret versjon. Nyheten kalles Turtle 2, og vesten er oppgradert på bakgrunn av tilbakemeldinger fra brukere.

Helite arbeider for å gjøre vestene mest mulig diskret og tiltalende, og Turtle 2 tar denne designideen nok et steg videre: CO2-patronen er nå gjemt inne i en borrelåslomme. Turtle 2 har også fått neopren krage for å forbedre komforten.

For at vesten skal passe optimalt utenpå kjørejakken, leveres Turtle 2 i syv størrelser: XS til XXL. Den leveres i sort eller fluorgul. Alle størrelser har justerbar livvidde.

Priser: 6200,- for sort, 6500,- for Hi-vis fluorgul.

Leveres med CO2 patron og festesnor til MC.

Norsk importør: Johansen Produkter i Kongsberg

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse