ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Tung MC med en oppgang på 26,6 % – BMW, KTM og Honda på pallen!

Årets salg av tung MC viser en oppgang på 26,6 % ut april, sammenlignet med fjoråret. Når en ser dette i sammenheng med store leveranseproblemer fra flere fabrikanter, er dette meget oppløftende tall. Det er BMW som er størst i april med 276 nyregistreringer, deretter kommer Honda med 227, Yamaha med 218 og KTM med 214. Kawasaki er femte største merke i april med 110 nyregistreringer. BMW har nå dratt ifra KTM når det gjelder kampen om førsteplassen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Årets salg av tung MC viser en oppgang på 26,6 % ut april, sammenlignet med fjoråret. Når en ser dette i sammenheng med store leveranseproblemer fra flere fabrikanter, er dette meget oppløftende tall. Det er BMW som er størst i april med 276 nyregistreringer, deretter kommer Honda med 227, Yamaha med 218 og KTM med 214. Kawasaki er femte største merke i april med 110 nyregistreringer.

BMW har nå dratt ifra KTM når det gjelder kampen om førsteplassen. Honda og Yamaha har som nevnt en sterk april, og begge vil nok kjempe om førsteplassen de neste månedene. Vi har alltid sagt at en må vente til mai-tallene er klare før en kan se på trender. I år må vi nok vente til juli før "røyken" har lagt seg...

Kilde: Opplysningsrådet for Veitrafikken AS. Forbehold om feil.

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

Kawasaki har hatt en sterk april. Her med nyheten Versys 1000S.

Triumph har vært et populært merke de siste årene. Her med nyheten Trident 660.

Harley-Davidson ligger på tiendeplass. Her med spesialutgaven 2021 Electra Glide Revival som produseres kun i 1500 eksemplarer.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse