ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Trygg MC inviterer til kjøretrening på Rudskogen 6. mai

Kjøretrening på Rudskogen i regi av Trygg MC har blitt en årviss og populær aktivitet for motorsyklister fra hele Østlandsområdet. Årets dato er klar. Tekst og foto: Jarl Hole. Til nå har kjøretreningen blitt avholdt etter Trafikksikkerhetsdagen på Geiteryggen flyplass, men i år blir det snudd litt på flisa. Kjøretreningen på Rudskogen blir arrangert onsdag 6. mai, mens Trafikksikkerhetsdagen går av stabelen søndag 10. mai. Arnt Sivertsen fra Trygg MC flankert av Rolf Kåre Valderhaug ønsker velk

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Kjøretrening på Rudskogen i regi av Trygg MC har blitt en årviss og populær aktivitet for motorsyklister fra hele Østlandsområdet. Årets dato er klar.

Til nå har kjøretreningen blitt avholdt etter Trafikksikkerhetsdagen på Geiteryggen flyplass, men i år blir det snudd litt på flisa. Kjøretreningen på Rudskogen blir arrangert onsdag 6. mai, mens Trafikksikkerhetsdagen går av stabelen søndag 10. mai.

Arnt Sivertsen fra Trygg MC flankert av Rolf Kåre Valderhaug ønsker velkommen til kjøretrening på Rudskogen 6. mai.

Trygg MC samarbeider med erfarne instruktører under ledelse av Rolf Kåre Valderhaug for å friske opp deltakernes kjøreferdigheter. Formålet er at deltakerne etter kurset skal bli tryggere motorsyklister og kunne håndtere motorsykkelen bedre ute i trafikken. Deltakerne blir delt inn i grupper på seks til åtte personer, slik at alle får prøve seg både foran og bak instruktør i løpet av kurset. Kjøretreningen er åpen for alle, både kvinner og menn, gammel og ung, erfaren og uerfaren. Det er ikke hastighetstrening, og det kjøres etter Vegtrafikkloven. Kravet for deltakelse er gyldig sertifikat og en motorsykkel i god teknisk stand.

I pausen mellom øktene ute på banen blir det diskutert spørsmål deltakerne måtte ha.

Det er fremmøte i depoet på Rudskogen klokken 07:45 for registrering, støymåling, litt teori og inndeling i grupper. Programmet er deretter:

09:00 Kjøringen starter

12:00 Felles lunsj i kafeen og en oppsummering av dagen så langt

15:50 Avslutning og evaluering i kafeen

Fint driv på rekke og rad etter instruktøren.

Bindende påmelding ved innbetaling av kr 1.500,- til konto 2610.28.83585. Send deretter en e-post til primus motor Arnt Sivertsen på arntsi@online.no og oppgi fullt navn, alder, hvilke type MC du kjører, antall års kjøreerfaring, mobilnummer og eventuelt annet som måtte være av interesse.

Påmeldingsfrist er 22. april 2020.

Dagen evalueres i plenum.

Nøkkelord

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse