ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Tromsø Motor vant BMW Motorrad Nordic Dealer Build Off 2019

BMW hadde tidligere i år en konkurranse gående der forhandlerne har startet med en stardard BMW R nineT Pure og fikk bruke maksimalt 50.000,- i deler for å lage et herlig MC-bygg. Tekst: Ole Martin P. Eidevik. I år var det 28 forhandlere i Norden som konkurrerte, og det var Tromsø Motor AS som stakk av med seieren med sin Black and Gold vol 2. Tromsø Motor AS vant både stemmegivningen på Facebook og av juryen som bestod av: Ronna Norén, Unique Custom Cycles; Christian Pingitzer, BMW Motorrad AG,

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

BMW hadde tidligere i år en konkurranse gående der forhandlerne har startet med en stardard BMW R nineT Pure og fikk bruke maksimalt 50.000,- i deler for å lage et herlig MC-bygg.

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

I år var det 28 forhandlere i Norden som konkurrerte, og det var Tromsø Motor AS som stakk av med seieren med sin Black and Gold vol 2. Tromsø Motor AS vant både stemmegivningen på Facebook og av juryen som bestod av: Ronna Norén, Unique Custom Cycles; Christian Pingitzer, BMW Motorrad AG, Heritage Project; Linus Lidalen, Marketing Manager BMW Motorrad Northern Europe og Alexander Ulven, Motorrad Manager Norway & Denmark, BMW Motorrad Northern Europe.

Tromsø Motor skriver på sine nettsider. "Vi er ydmyk og takknemlig for både people choice samt vinner stemt frem av jury! Å stikke av med begge prisene på vår Black and Gold vol 2 er helt sykt! Herlig å se at vår tanke og visjon settes pris på!"

Hele teamet bak den nydelige sorte/gullbygget har allerede vært på BMW Motorrad Days i Garmisch-Partenkirchen og fått vist frem bygget der. Teamet bestod av: Jørgen Hagerup (prosjektleder), Jørgen Eriksen (mekaniker), Jose Portuegues (mekaniker) og Morten Bangås. Lakken var det Hans Christian Jensen som stod for.

MC-avisa gratulerer Tromsø Motor AS med seieren i BMW Nordick Build Off 2019. Ta turen innom din lokale BMW-forhandler og sjekk ut MC-bygget de har laget til denne konkurransen, hvis den ikke allerede er solgt da...

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse