ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Triumph Street Triple – nå også som custom…

Det er ganske utrolig hva man kan lage custom av. Italian Dream Motorcycle har tatt for seg Triumph Street Triple og forvandlet den til noe ganske ugjenkjennelig. De har tatt i bruk deler fra anerkjente leverandører samt egenproduserte ting. Den eneste originaldelen er svingarmen – alt annet er aftermarket eller egenprodusert. Motoren er den tresylindrede 675 cc, og kraftoverføring til bakhjulet er med belte. Bakdemperen er hentet fra en Speed Triple, lyktene er maskinert fra massivt gods og veg

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ganske utrolig hva man kan lage custom av. Italian Dream Motorcycle har tatt for seg Triumph Street Triple og forvandlet den til noe ganske ugjenkjennelig. De har tatt i bruk deler fra anerkjente leverandører samt egenproduserte ting.

Den eneste originaldelen er svingarmen – alt annet er aftermarket eller egenprodusert. Motoren er den tresylindrede 675 cc, og kraftoverføring til bakhjulet er med belte. Bakdemperen er hentet fra en Speed Triple, lyktene er maskinert fra massivt gods og veggrepet besørges av Pirelli.

Hvert år tar Italian Dream Motorcycle sitt utvalg av årets one-off customsykler til EICMA, så dere som skal ned dit kan se denne maskinen live.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse