ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Triumph satser på flere spennende innstegsmodeller

Good news – Triumph lener seg forover og satser på flere spennende innstegsmodeller i 2021. I går annonserte Triumph at de i neste uke kommer til å lansere sin

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Good news – Triumph lener seg forover og satser på flere spennende innstegsmodeller i 2021. I går annonserte Triumph at de i neste uke kommer til å lansere sin nye mellomklassemodell «TRIDENT» som bygger på bruk av etablert teknologi brukt på en ny platform.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Det er super spennende. Bruken av den eksisterende tresylindrede motoren med teknologi i et nytt stuket rammekonsept med heftig styregeometri, bare må bli bra. Triumph sier selv at den nye Trident-modellen bygger på erfaringer fra gatesegmentet, og da antar vi at de snakker om Street Triple som pr. i dag har en herlig motor og en elektronikkpakke som fungerer svært godt. Også i markedet.

Spionbilder er ofte vanskelig å tolke presist, men dette ser veldig bra ut. Triumph sikter seg allerede nå inn på ikonstatus med det nye produktet som visstnok skal bli svært konkurransedyktig på pris. Vi antar at vi da snakker om en pris på ca. 125.000 NOK, pluss minus, og det vil i såfall bli svært interessant. Triumph vil sannsynligvis tette et hull i porteføljen, da de i dag mangler en modell som kan fylle café racer-segmentet med et sportslig alternativ som er priset riktig og som derfor er økonomisk tilgjengelig for alle.

Trident vil ifølge Triumph fremstå som moderne og oppgradert i henhold til dagens teknologiplattform, og en rask analyse av den tilgjengelige, men litt sparsomme informasjonen vi har fått, tyder på at dette kan bli en særdeles festlig motorsykkel å eie. Her blir det utvilsomt svært mye kjøreglede pr. krone investert, og vi tro at modellen vil komme til å appellere til både erfarne og uerfarne førere. Vi gleder oss til å gjøre en bedre analyse når Triumph lanserer Trident kommende uke, og vi vet allerede nå at det kommer flere spennende nyheter fra Triumph!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse