ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Triumph med solid overskudd

Triumph rapporterer et overskudd på 2,3 mill. GBP for regnskapsåret 2014/15. Sammenlignet med foregående års massive 8 mill underskudd er dette godt nytt. Regnskapstallenetallene forteller at fabrikken har økt omsetningen med 10,5 mill. pund i forhold til året før. En uttalelse fra Triumph slår fast at en rekke nye og attraktive modeller er årsak til veksten. De sier også at investeringene i nyutvikling har vært på 25,3 mill. pund i 2014/15, noe som tilsvarer 7,5 % av total omsetning. Triumph ko

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Triumph rapporterer et overskudd på 2,3 mill. GBP for regnskapsåret 2014/15. Sammenlignet med foregående års massive 8 mill underskudd er dette godt nytt.

Regnskapstallenetallene forteller at fabrikken har økt omsetningen med 10,5 mill. pund i forhold til året før. En uttalelse fra Triumph slår fast at en rekke nye og attraktive modeller er årsak til veksten. De sier også at investeringene i nyutvikling har vært på 25,3 mill. pund i 2014/15, noe som tilsvarer 7,5 % av total omsetning. Triumph kommer til å bruke tilsvarende sum i nyutvikling hvert år fremover, i følge fabrikkens talsmann.

Imponerende og løfterikt, spør du oss...

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse