Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Triumph feirer Bond-premieren med Tiger 900 Bond Edition!

I dag fredag 1. oktober er det en etterlengtet premiere på James Bond sin 25. spillefilm, No Time To Die. James Bond er visst blitt pensjonist, men må tilbake og redde verden nok en gang. I filmen skal det etter sigende være noen nydelige kjøre- og stuntscener med Tiger 900 Rally Pro. For oss nordmenn gjør det også godt å høre at noen av scenene i filmen er i Norge. Triumph-fabrikken har nå laget 250 stk. Tiger 900 Bond Edition for å feire filmen og jubileet. Tiger 900 Bond Edition har eksklusiv

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

I dag fredag 1. oktober er det en etterlengtet premiere på James Bond sin 25. spillefilm, No Time To Die. James Bond er visst blitt pensjonist, men må tilbake og redde verden nok en gang. I filmen skal det etter sigende være noen nydelige kjøre- og stuntscener med Tiger 900 Rally Pro. For oss nordmenn gjør det også godt å høre at noen av scenene i filmen er i Norge.

Triumph-fabrikken har nå laget 250 stk. Tiger 900 Bond Edition for å feire filmen og jubileet. Tiger 900 Bond Edition har eksklusiv 007™-grafikk og mørkere detaljer, noe som gjør dette til en virkelig unik motorsykkel. Lakkutførelsen kaller fabrikken Matte Sapphire Black.

Interessert? Ta kontakt med din lokale Triumph-forhandler og hør om det ennå er mulig å få kjøpe Bond-sykkelen.

Annonse
Annonse