ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Triumph Bonneville T120

Den tredje nye modellen i Bonnevilleserien er T120 og det er den som er mest tro mot den opprinnelige. Fabrikken sier at stylingen er hentet fra den ikoniske 1959 versjonen, men vi synes kanskje det ligner vel så mye på klassikeren fra 1967. Uansett: Dette er retro på sitt beste – utført av dem som oppfant det! Motoren er en helt ny sak på 1200 ccm og har 270 graders veivaksel. Dreiemoment er oppgitt til 105 Nm ved utrolig lave 3100. Det tyder på et lokomotiv av en motor. Effekten er ikke oppgit

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den tredje nye modellen i Bonnevilleserien er T120 og det er den som er mest tro mot den opprinnelige. Fabrikken sier at stylingen er hentet fra den ikoniske 1959 versjonen, men vi synes kanskje det ligner vel så mye på klassikeren fra 1967. Uansett: Dette er retro på sitt beste – utført av dem som oppfant det!

Motoren er en helt ny sak på 1200 ccm og har 270 graders veivaksel. Dreiemoment er oppgitt til 105 Nm ved utrolig lave 3100. Det tyder på et lokomotiv av en motor. Effekten er ikke oppgitt, men vi tipper rundt 100. Girkassen er 6-trinns og clutchen har slipperfunksjon. ABS er selvfølgelig standard, det samme er Ride By Wire med to Ride modes og Traction Control.

Alt er nytt: Ramme, gaffel, dempere, hjul, bremser – absolutt alt. Men designerne har på nydelig vis fanget de vakre og udødelige linjene fra 60-tallets Bonneville. Til og med fargeskjema er likt – og like vakkert i dag som den gang. Lydpottene er ikke helt som før – de minner mer om Burgesspottene som ble brukt på Ariel, men det har vel med kostnader og utslipp å gjøre. Uansett – den nye Bonnevilleserien har vært etterlengtet og nå er den her. Tiden er inne til å nyte ekte vare!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse