ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Triumph 1200 Bonneville Bobber

Triumph er så aggressive som noen når det gjelder å utnytte potensialet til sine retromodeller, noe som bevises av det siste fra Hinckley. Bonneville Bobber er en ekte fabrikkcustom med minimalistisk styling, kraftfullt utseende og dedikert engineering. Motoren kommer fra 1200 T120 Bonneville, men er programmert til å gi en effektleveranse som er forenlig med sykkelens karakter: Mer moment og effekt på lave turtall. Chassiset er nytt og har fjærende bakramme med skjult monodemper for å gi det vi

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Triumph er så aggressive som noen når det gjelder å utnytte potensialet til sine retromodeller, noe som bevises av det siste fra Hinckley. Bonneville Bobber er en ekte fabrikkcustom med minimalistisk styling, kraftfullt utseende og dedikert engineering.

Motoren kommer fra 1200 T120 Bonneville, men er programmert til å gi en effektleveranse som er forenlig med sykkelens karakter: Mer moment og effekt på lave turtall. Chassiset er nytt og har fjærende bakramme med skjult monodemper for å gi det viktige Hardtail utseendet. Alle elektroniske komponenter er monter ute av syne for å harmonere med sykkelen utseende. Setet er elegant og justerbart i høyden... Lydpottene er avsagede Peashooter og katalysatoren er skjult under sykkelen.

Triumph har også tatt frem en serie tilleggsutstyr som omfatter 150 forskjellige snadderbiter, så det burde være enkelt å skreddersy sykkelen til egen smak.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse