Annonse
Annonse
MC-avisa

Trafikksikkerhetsdagen 2020 er avlyst

Trafikksikkerhetsdagen 2020 er avlyst, og det er et helt år til vi igjen kan møtes på Geiteryggen for en myk start på sesongen. Tekst og foto: Jarl Hole. Gjennom de siste 15 årene har Trafikksikkerhetsdagen på Geiteryggen flyplass utenfor Skien vært fast innslag på kalenderen og et arrangement mange motorsyklister fra hele Sør-Norge har sett frem til. Covid-19 pandemien krever sine offer og for å være solidarisk med de råd og begrensninger myndighetene har lagt på aktiviteter landet rundt, har

Publisert:

Trafikksikkerhetsdagen 2020 er avlyst, og det er et helt år til vi igjen kan møtes på Geiteryggen for en myk start på sesongen.

Tekst og foto: Jarl Hole.

Gjennom de siste 15 årene har Trafikksikkerhetsdagen på Geiteryggen flyplass utenfor Skien vært fast innslag på kalenderen og et arrangement mange motorsyklister fra hele Sør-Norge har sett frem til.

Covid-19 pandemien krever sine offer og for å være solidarisk med de råd og begrensninger myndighetene har lagt på aktiviteter landet rundt, har Statens vegvesen avlyst årets arrangement som skulle ha gått av stabelen søndag 10. mai.

Dette er forståelig, men ikke desto mindre svært beklagelig, da arrangementet for mange motorsyklister for alvor har markert starten på en ny sesong. Rustløsning og ferdighetstrening etter en lang vinter, slik Trafikksikkerhetsdagen bød på, er en fin og myk måte å komme i gang på.

Vi får bare brette opp ermene, ta på oss hjelmen, drive egentrening, kjøre defensivt og se frem til å møtes på Geiteryggen i 2021.

I mellomtiden får vi se frem til 2021 og drive egentrening så godt vi kan uansett hva slags sykkel vi kjører.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse