Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Touringtreffet på Beitostølen 4.–6. september – stor jubileumsfeiring

Gruskjøring og offroadkjøring står sentralt i programmet

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

50-årsjubilanten Speed Motorcenter ønsker alle velkommen til en storslagen feiring med mange aktiviteter på Beitostølen første helgen i september.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl

Først publisert i MC-avisa nr. 5/6-20.

Mange sykler, god stemning og mange spennende aktiviteter venter de som besøker Touringtreffet i september. (Foto: Jarl Hole).

Touringtreffet på Beitostølen gjennomføres nå for femte år på rad i regi av Speed Motorcenter, en av Norges største forhandlere som i år feirer 50 år som forhandler. Eierne, Terje og Lise Bredal, har gjort seg bemerket som lidenskapelige entusiaster, og driver forretningen med et stort hjerte for livsverket og kundene.

Lise har hatt et jobbforhold hos Speed Motorcenter i nesten 20 år. Det hele startet med at hun kjøpte motorsykkel til seg selv og Terje i 2000. Oss bekjent skjer ikke det så innmari ofte at hustruer gjør det! Men kvinner er kloke, og noen år senere kjøpte de to virksomheten som etter hvert har blitt en av landets største forhandlere av BMW og Yamaha.

De fleste som vet hva en motorsykkel er, vet hvem Lise og Terje Bredal er. For de uinnvidde er Terje også formann i forhandlerforeningen som hver dag jobber for å profesjonalisere MC bransjen.

Nå inviterer Lise og Terje, sammen med resten av Speed-teamet, til Touringtreff på Beitostølen 4.–6. september. Det blir en fest med den svært så motorsykkelinteresserte Tommy Steine som konferansier og moromann. Det blir garantert festlig!

Hva er Touringreffet og hvem er i målgruppen?

Første gangen Touringtreffet ble arrangert tidlig på 2000-tallet, gikk arrangementet i regi av importørforeningen. I 2008 ble tråden igjen tatt opp av BMW Motorrad Norge, og treffet ble gjennomført på hotel Fefor på Vinstra. Deretter har det vært litt rundt om i Norge, blant annet på Hovden, Storefjell, Ullensvang, Vrådal og de siste årene fast på Beitostølen. I 2015 overtok Speed Motorcenter regien av Touringtreffet, og har siden da hatt denne oppgaven. Terje Bredal ønsket å etablere en arena hvor alle forhandlere og touringfolket kunne møtes for å dele opplevelser, læring og kanskje prøve den nye drømmesykkelen i noe av det beste kjøreterreng som finnes i Norge.

Turen til Beitostølen er like viktig som aktivitetene, og det sosiale oppholdet på Radisson Blu byr på komfort, god mat og drikke, hyggelige mennesker, dans og underholdning. Her er alle like og deler lidenskapen for motorsykkelen som symbol og nøkkel til frihet og fantastiske naturopplevelser på og utenfor norske veier. Dette blir en fantastisk helg med kjøreaktiviteter, foredrag fra kompetansemiljøene innen forskning og kjøreopplæring og ikke minst sosialt samvær med nye og gamle venner. Her møter du den helt vanlige motorsyklisten, den litt mer spesielle nerden, teknologene, spisskompetansen, markedsapparatet, testpilotene fra MC-pressen og bygdeoriginalen, for å nevne noen. Alle er velkommen.

Det legges stor vekt på det sosiale.

I disse dager lever vi med mange definerte begrensinger på grunn av Covid-19, og alle trenger vel å få litt luft under vingene og ha noe å se fram til. Selv om vi ennå ikke har kommet tilbake til normalsituasjonen, kan arrangøren garantere at de skal ivareta din og andres sikkerhet, og ingen skal føle seg urolige for smittefare. Myndighetenes retningslinjer skal selvfølgelig følges.

Mye vil foregå ute, med god plass og tiltak som sørger for at både mennesker og materiell er rent og smittefritt til enhver tid. Informasjon om hvordan dette skal administreres på en god og sikker måte vil komme.

MC-avisa er som vanlig mediapartner på Touringtreffet, og vi gleder oss til å se deg/dere på Beitostølen 4.–6. september!

Annonse
Annonse