ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Touringnummeret er i salg nå

Her er noe av det vi byr på i nr. 4-21/Touringnummeret:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Vi har satt sammen en presentasjon av en rekke populære touringmodeller, motorsykler som folk liker å reise på tur med. Alt fra store tunge amerikanske touringcruisere til adventuremodeller og lettere touringalternativer.

Mange av MC-avisas lesere kjenner Helge Pedersen, mannen som har kjørt 1,5 millioner kilometer i 120 land. Helge ligger ikke på latsiden selv nå når han er eldre. I touringnummeret har vi viet åtte sider til Helge og hans utrolige reiser.

De fleste går på topptur, men vår mann Kyrre Hagen kjører MC. Sammen med medlemmer av Asker MC klubb hadde han noen flotte dager i fjellheimen for å jakte Norges høyeste veier og storslagne MC-opplevelser.

Aage Andersen og kona Marit har bidratt med mange reportasjer i MC-avisa. De reiser langt og har kjørt mye i Nord-Amerika. På grunn av Coronapandemien måtte også de gjøre sommerferien innen landets grenser i fjor. De kjørte fra Stavanger til øst for Kautokeino og Karasjok, der hadde de nemlig ikke vært før.

Kambodsja og Laos høres svært eksotisk ut for de fleste av oss. Et sted hvor ikke mange norske motorsyklister ferdes. Det har derimot Kåre Lien gjort. I 2019 besøkte han dette området og tilbrakte dagene på to hjul i et internasjonalt reisefølge.

Edi Alec fortsetter ferden mot øst, og denne gangen er det Pakistan som står for tur. Her opplevde han som vanlig mange spennende situasjoner og ikke minst et utrolig vakkert landskap. Bildene viser et helt annet Pakistan en det vi er vant til å se.

Redaktør Oddbjørn Myklebust dro på cafescrambler-tur en vakker høstdag i fjor. For å nyte det storslagne og varierte landskapet på Jæren sammen med gode venner, og for å finne ut at en nødvendigvis ikke trenger å kjøre langt og lenge for å nyte livet på to hjul.

Kyrre Hagen reiser mye på to hjul og har sett nyttigheten av å pakke riktig. I artikkelen «Å pakke er en kunst» byr han på fire forskjellige pakkelister alt etter hva turen byr på. En artikkel som er nyttig for alle som skal ut på tur til sommeren.

Dette er noe av det vi har å by på i nummer 4-21. Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun kr 599 for 10 nummer. Klikk her eller gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

MC-avisa kan også kjøpes i løssalg. Klikk her for å søke opp utsalgssteder nær deg.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse