Annonse
Annonse
MC-avisa

Årets premier

Touringkonkurransen. Her er premiene du kan vinne i MC-avisa sin Touringkonkurranse 2019.

Publisert:

Som i fjor har vi også i år flotte premier å by på. I fjor hadde vi et opplegg bygget på ABBAs kjente sleger ”The winner takes it all”. I år gjør vi det på en annen måte. Vi fordeler det heller ut på flere. Til sammen er det premier for ca. kr 60.000. Hovedpremien, som går til den som sender inn flest selfier totalt, er en MC-premie de fleste bare drømmer om. Er det flere som har like mange selfier, blir vinneren kåret ved loddtrekning. Konkurransen avsluttes mandag 30. september, og vinneren av Rute nord, Rute sør og sammenlagt vil bli presentert i MC-avisa nr. 10-19.

Målet med Touringkonkurransen er at vi ønsker at flest mulig skal komme seg ut på tur og oppleve gleden det er å feriere på to hjul. Lykke til og god tur.

Alle foto må sendes på mail til foto@mc-avisa.no innen 30. september. MEN vær rask å sende inn, slik at du kan vinne ”hurtigsvar”-premiene!

Premiene:

1: ”Hurtigsvar-premie” Den første som sender inn 3 selfier ved 3 vilkårlige punkter: Premie: Vemar åpningshjelm fra SPS.

2: ”Hurtigsvar-premie” Den første som sender inn 6 selfier ved 6 vilkårlige punker: Premie: Kjørejakke og bukse fra Jofama.

3: Den som sender inn flest selfier fra RUTE NORD: Premie: Dekksett fra Dunlop.

4: Den som sender inn flest selfier fra RUTE SØR: Premie: Klim jakke fra Ruco og dekksett fra Bridgestone.

5: Den som sender inn flest selfier fra begge turene: Premie: Femdagersturen "The best of Route 66: Hollywood, Las Vegas og Grand Canyon", levert av www.route66usa.info.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse