Annonse
Annonse
MC-avisa

Totalforbud for all hobbykjøring med MC i Belgia

Landene i Europa innfører nå stadig tøffere restriksjoner i kampen mot Coronaviruset. Forbudet mot å oppholde seg utendørs i Frankrike, Spania og Italia innebærer også at man skal unngå unødige reiser med motorsykkel. Tekst: Tore Huseby. Hentet med tillatelse fra altommc.se. Belgia har gått et skritt videre: De har totalforbudt all hobbykjøring med MC fra og med 18. mars! Imidlertid er det greit med til og fra jobben-kjøring, samt til og fra helsevesenet. De som tas på fersk gjerning i morok

Publisert:

Landene i Europa innfører nå stadig tøffere restriksjoner i kampen mot Coronaviruset. Forbudet mot å oppholde seg utendørs i Frankrike, Spania og Italia innebærer også at man skal unngå unødige reiser med motorsykkel.

Tekst: Tore Huseby.

Hentet med tillatelse fra
altommc.se.

Belgia har gått et skritt videre: De har totalforbudt all hobbykjøring med MC fra og med 18. mars! Imidlertid er det greit med til og fra jobben-kjøring, samt til og fra helsevesenet.

De som tas på fersk gjerning i morokjøring med motorsykkel eller bil med åpen cabriolet, kan få bøter i størrelsesorden 2.200 til 4.440 kroner! Forbudet gjelder for øyeblikket fram til 5. april, man kan forlenges.

Dette skriver VMBB, den flamske parallellen til NMCU om saken:

– Vi fikk en melding fra helseministeren. De har bestemt at fritidsmotorsykkelkjøring nå er forbudt. Prinsipielt skal alle reiser reduseres så mye som mulig. Så vær snill og respekter denne beslutningen og etterlev den til beste for vår alles helse, og slik at vi kan få denne krisen under kontroll så fort som mulig, slik at vi snart igjen kan glede oss over å bruke våre motorsykler igjen!

Tillegg: Mandag gikk også den britiske regjeringen inn for at all unødig kjøring med motorsykkel skal opphøre. Dette er en innskjerping av tidligere bestemmelse der det var bestemt at MC-kjøring i grupper nå er forbudt.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse