ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Too Old To Wait – et reiseeventyr fra Canada

Vi er mange som liker å legge ut på MC-tur, både lange og korte. Noen kan ikke få de korte nok, mens andre sliter med det motsatte og liker skikkelige langturer. Det er i sistnevnte kategori Aage og Marit Andersen hører til. Under mottoet "Too old to wait" pakket de sykkel og bagasje og sendte dette til Halifax i Canada. På senhøsten i fjor kjørte de Canada på tvers, langt inn i Alaska og tilbake til Vestkysten igjen. I de neste utgavene av MC-avisa får vi bli med på turen. Kart over reiseruten:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Vi er mange som liker å legge ut på MC-tur, både lange og korte. Noen kan ikke få de korte nok, mens andre sliter med det motsatte og liker skikkelige langturer. Det er i sistnevnte kategori Aage og Marit Andersen hører til.

Under mottoet "Too old to wait" pakket de sykkel og bagasje og sendte dette til Halifax i Canada. På senhøsten i fjor kjørte de Canada på tvers, langt inn i Alaska og tilbake til Vestkysten igjen. I de neste utgavene av MC-avisa får vi bli med på turen.

Kart over reiseruten:

Første etappe er fra Nova Scotia, Newfoundland og Labrador. De opplever majestetisk natur, problemer med sykkelen og møte med bjørn. Skikkelig egenerfart spenning med andre ord. Få med deg deres flotte reise i MC-avisa fremover. Første del er i nr. 2-20 som kommer ut ca. 30 januar.

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Flere bilder fra Andersens reiseeventyr fra Canada:

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse