Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

To nye Ducati Scrambler 2022-modeller

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO.

Ducati holder på med å lansere nye modeller på Youtube, og forrige uke var turen kommet til de nye Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO og Ducati Scrambler Urban Motard (800).

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 20.10.2021 kl 13:58

Tekst under er hentet fra en pressemelding fra Ducati (oversatt og forkortet):

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO:

Denne sykkelen på 1079 kubikk er laget for å hylle historien til den luftkjølte tosylindrede L-twin motoren, femti år etter at den først ble introdusert på en Ducati, som var i 1971.

Skapt av Ducati Scrambler med modern-klassiske MC-entusiaster i tankene, hyller Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO Ducati-historien. Denne sykkelen er utstyrt med ikoniske Ducati-elementer fra 70-tallet, for eksempel den spesielle "Giallo Ocra" -fargen, den klassiske Ducati-logoen designet av Giugiaro og de eikede hjulene. Ytterligere særegne stildetaljer representeres av de ovale speilene og det brune setet med sømmer.

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO.

Fra et teknisk synspunkt har sykkelen egenskapene til Ducati Scrambler 1100 PRO-familien. Den har en ikonisk og samtidig original design, et smidig chassis og en 1079 cc motor som leverer 86 hk ved 7.500 o/min og et dreiemoment på 88 Nm ved 4750 o/min, noe som gir godt bunndrag også i fra lave turtall.

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO leveres som standard med tre kjøremoduser, hver forbundet med forskjellige kraftmoduser og forskjellige nivåer av Ducati Traction Control (DTC). Takket være frontlykten med LED-lys er sykkelen alltid synlig og gjenkjennelig selv om dagen.

Tobias Persson hos importøren opplyser at ca. pris blir på kr 198.000,- for Scrambler 1100 Tribute PRO.

Ducati Scrambler Urban Motard.

Ducati Scrambler Urban Motard (800):

En annen ny modell for 2022 er Ducati Scrambler Urban Motard, en klassisk MC som er laget for å oppleve bymiljøet ved å gjøre seg bemerket gjennom en kombinasjon av stil, sportslighet og funfaktor.

Navnet som er valgt for denne siste versjonen fremkaller umiddelbart den karakteristiske atmosfæren i store byer og er rettet mot alle de som bor i byer med energi og entusiasme. Designerne til Ducati har tolket disse begrepene gjennom forslaget om en ny Scrambler som på en enestående måte kombinerer fargene Star White Silk og Ducati GP '19 Red i energisk grafikk, inspirert av gatekunst og storbygraffiti.

Ducati Scrambler Urban Motard drives av 803 cc L-twin-motoren med desmodromisk fordeling, som gir 73 hk effekt ved 8.250 o/min og 66,2 Nm dreiemoment ved 5.750 o/min. Urban Motard tilbyr strålende ytelse, og den garanterer flott smidighet i bytrafikk og moro på veier med mange svinger og kurver.

Ducati Scrambler Urban Motard.

Henvisningen til Motard-verdenen i denne versjonen er tydelig i valget av elementer som 17" eikerhjul, den høye frontskjermen, og det flate setet og sidetallplatene, som er perfekt integrert i Ducati Scrambler-designet. Urban Motard er også standard utstyrt med en frontlykt med LED DRL, et kjennetegn for alle Ducati Scrambler-modeller, som er kombinert med baklyset med full LED -diffusjonsteknologi.

Ducati har nå stor oppmerksomhet og engasjement for aktiv sikkerhet og har valgt å utstyre alle Ducati- og Scrambler Ducati-modeller med Cornering ABS, som garanterer høy sikkerhet selv når du bremser med sykkelen i skrå vinkel.

Modellene er også designet med Ducati Multimedia System (DMS), som gjør det mulig å koble en smarttelefon til sykkelen via Bluetooth, du finner også USB-kontakt er under setet.

Tobias Persson hos importøren opplyser at ca. pris blir på kr 163.000,- for Scrambler Urban Motard.

Ducati Scrambler Urban Motard.

Nye Ducati Scrambler Urban Motard slutter seg til "Land of Joy" 800-serien, sammen med Ducati Scrambler Icon, Ducati Scrambler Icon Dark, Ducati Scrambler Nightshift og Ducati Scrambler Desert Sled-modeller. Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO er en del av serien med best presterende sykler i Ducati Scrambler-familien, sammen med Ducati Scrambler 1100 Dark PRO og Ducati Scrambler 1100 Sport PRO.

Begge de nye modellene av Ducati Scrambler-serien vil være tilgjengelig hos forhandlere i Ducati-nettverket fra november 2021. Alle Ducati Scrambler-modeller er også tilgjengelige i en 35 kW-versjon for A2-førerkort.

Annonse
Annonse