ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Tidligere fiskeriminister Per Sandberg blir Route 66 guide

Route 66 er også jentedrømmen!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Som VG meldte tidligere i dag, er tidligere fiskeriminister Per Sandberg (60) siste tilvekst i Route66usa.info sin guide-stall. Som det er for så mange andre av oss, er det å krysse USA på Harley på Sandberg sin "bucket list".

Tekst: Anders Eidevik.

Foto:
Route66usa.info.

– Nå skal jeg krysse USA på Harley, ved å kjøre hele gamle historiske Route 66 USA. Det har alltid vært en guttedrøm for meg. Når jeg dør, vil jeg ikke ha noe ugjort, sier tidligere fiskeriminister Per Sandberg (60).

– Jeg er en frihets-elsker. Å ville oppleve maksimal frihet, gjenspeiler meg som person. Jeg har alltid forbundet den gamle historiske veien i Amerika med nettopp den ultimate frihets-følelsen: Luft i håret, det å suse avgårde. Jeg har drømt om dette siden jeg var liten gutt. Men har ikke hatt tid, før nå, sier den kjente FrP-politikeren Per Sandberg (60) fra Levanger, som er mest kjent som fiskeriminister i tre år i Erna Solbergs regjering, og nå driver Grand Bar i Halden sammen med kjæreste og samboer Bahareh Letnes (30) .

– Å krysse USA har Harley har alltid vært min største drøm, sier tidligere fiskerimisinter, nå bar-sjef, Per Sandberg.

Arve Stallvik (t.v) er kjent i USA som ”Mr Route 66” etter å ha bodd tre år i Chicago. Han vil tilrettelegge guttedrømmen for Per Sandberg og hans venner, og er stolt av at Per Sandberg skal bli guide i hans firma. Bak t.v. Tom Eirik Østbye i arrangementskomiteen.

- Vi gleder oss til arrangere turen for Per og Bahareh og deres venner. De vil med sin entusiasme og eventyrlyst og gode humør sette sitt preg på turen. De vil egne seg utmerket som ekstra reiseledere på turen for sine venner fra Halden og resten av Norge. At tidligere fiskeriminister Per Sandberg og hans samboer vil ha ”sommerjobb” i vårt firma som Route 66 guider på Harley-Davidson gjennom ni stater, tre tidssoner og i nesten 4500 km gjennom hele USA, er vi veldig glade for. Vi er svært stolte av at de valgte oss for å tilrettelegge turen for dem.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse