Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Tidenes Triumph Road Show hos CBP i Skien

Førstkommende søndag vises Triumph sine 2020-nyheter for første gang i Norge hos CBP i Skien. CBP foretar samtidig den offisielle åpningen av den nye butikken. Tekst: Kyrre Hagen. 150 kvm av lokalene nå fremstår som showrom for Triumph motorsykler. Lokalene er bygget etter Triumph-fabrikkens egne standarder. Nyhetene som fremvises er: Rocket R Rocket GT Street Triple RS Bobber TFC Thruxton Rs Daytona Moto2 Triumph-importøren vil selv være til stede, og blant de store nyhetene er Triump

Publisert:

Førstkommende søndag vises Triumph sine 2020-nyheter for første gang i Norge hos CBP i Skien. CBP foretar samtidig den offisielle åpningen av den nye butikken.

Tekst: Kyrre Hagen.

150 kvm av lokalene nå fremstår som showrom for Triumph motorsykler. Lokalene er bygget etter Triumph-fabrikkens egne standarder.

Nyhetene som fremvises er:

Rocket R

Rocket GT

Street Triple RS

Bobber TFC

Thruxton Rs

Daytona Moto2

Triumph-importøren vil selv være til stede, og blant de store nyhetene er Triumph Rocket 3. Den nye modellen er sterkere og råere enn noen gang. Den har nå fått 2500 cc, 167 hk og 221 Nm, og den er likevel 40 kg lettere enn forrige utgave.

Triumph og CBP er stolte over å kunne presentere de flotte nye modellene, og håper mange finner veien for å selv kunne ta disse i nærmere øyesyn. Hva er vel bedre en å kunne drømme litt om motorsykler i slutten av november?

Sted: Alexander Kiellands Gate 43. 3717 Skien.

Tidspunkt: Søndag 24. november kl. 12.00 – 15.00.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse