Annonse
Annonse
MC-avisa

Thon Hotels inngår samarbeid med Bikelife Norge

Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels, sammen med Thomas J. Winther (t.v.) og René Holmen (t.h.).

Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels, sammen med Thomas J. Winther (t.v.) og René Holmen (t.h.).

Pressemelding, Bikelife Norge. Foto: Reitwagen.no 30. oktober 2021 – Thon Hotels, med ca. 70 hoteller i Norge, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam, øker fokus mot motorsykkel og MC turisme før 2022 sesongen og inngår samarbeid med Bikelife Norge. Bikelife Norge er den raskest voksende Facebook gruppen med fokus på motorsykkel i Norge. Samarbeidsavtalen ble inngått i forbindelse med Oslo Motor Show som går av stabelen i helgen.

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2021 kl 18:14

Pressemelding, Bikelife Norge. Foto: Reitwagen.no

30. oktober 2021 – Thon Hotels, med ca. 70 hoteller i Norge, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam, øker fokus mot motorsykkel og MC turisme før 2022 sesongen og inngår samarbeid med Bikelife Norge. Bikelife Norge er den raskest voksende Facebook gruppen med fokus på motorsykkel i Norge. Samarbeidsavtalen ble inngått i forbindelse med Oslo Motor Show som går av stabelen i helgen.

Med mer enn 500.000 førerkort på MC og 250.000 store motorsykler er det et stort marked i Norge. Videre vet vi at Norge er et fantastisk land å kjøre motorsykkel i for utlendinger, som i 2022 igjen vil komme tilbake til Norge etter at Covid-1 nå er tilbakelagt.

MC fører er opptatt av å ha gode kjøreopplevelser på svingete vei. Det har vi mye av i Norge. Videre ønsker motorsyklister å komme til hotell hvor de kan nyte et godt måltid, kose seg i baren og få god informasjon om kjøreruter i omgivelsene. Motorsyklisten kan ha med seg lite og erfaringene i Norge er at de er blant hotellenes beste kunder.

– Vi har sett at gjester som kjører motorsykkel er opptatt av god mat og service, samt mulighet for å bo på våre hoteller over flere døgn for å bruke det som base for å kjøre ulike ruter. Derfor gleder vi oss til å utvikle et godt samarbeid med Bikelife Norge, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør i Thon Hotels.

Morten Thorvaldsen er konserndirektør i Thon Hotels og lanserte samarbeidet i forbindelse med Oslo Motor Show.

Morten Thorvaldsen er konserndirektør i Thon Hotels og lanserte samarbeidet i forbindelse med Oslo Motor Show.

– Vi gleder oss til å få til et godt samarbeid med Thon Hotels som har beliggenheter over hele landet. Vi har medlemmer spredt over hele Norge fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord, sier Thomas J. Winther i Bikelife Norge. Bikelife Norge er den raskest voksende Facebook gruppen med fokus på motorsykkel i Norge. Nå må Bikelife Norge medlemmene huske å si ifra ved innsjekk at de er medlemmer hos oss, så får de en hyggelig rabatt.

Bikelife Norge, med Thomas J. Winther og René Holmen, i spissen ble et fenomen i Norge i 2021 i forbindelse med at de har utviklet det som er Norges raskest voksende Facebook gruppe for motorsykkelinteresserte. Bikelife Norge er fokusert på å spre kjøreglede og informasjon på Facebook, på YouTube og som Podcast sendinger. Bikelife ble lansert 21. januar og har snart 22.000 følgere på Facebook.

– Bikelife Norge har som et viktig mål å skape gode tilbud og rabattordninger for våre medlemmer. Derfor er vi veldig stolt over å ha fått på plass dette samarbeidet med Thon Hotels, sier Thomas J. Winther.

Samarbeidet ble lansert i forbindelse med Oslo Motorshow i helgen. Oslo Motorshow startet fredag og pågår gjennom helgen.

– Vi skal sende våre podcaster og YouTube sendinger fra Oslo Motorshow, som endelig markerer at Norges Varemesser er i mer eller mindre normal drift, etter Corona-tiden, sier René Holmen i Bikelife.

Annonse
Annonse