ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Test av MC Oslo sin nye og egendesignede kjøredress MCO

Kåre Vaskinn og Francesco Terrone ved MC Oslo har til sammen mer enn 50 års erfaring i MC bransjen og besitter svært mye kunnskap om kjøretøy, utstyr og sikkerhetsbekledning. Det førte etter hvert til at gutta bestemte seg for å lage sin egen kolleksjon, og MC-avisa har prøvd en av dressene som nå er tilgjengelig i markedet. Tekst: Ole-Andreas Isdahl. Dressen jeg prøvde besto av en Cortina jakke og en Bresso bukse. Cortine helårsjakke er produsert i 3-lags tekstil. Mesh-partier sikrer god luf

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kåre Vaskinn og Francesco Terrone ved MC Oslo har til sammen mer enn 50 års erfaring i MC bransjen og besitter svært mye kunnskap om kjøretøy, utstyr og sikkerhetsbekledning. Det førte etter hvert til at gutta bestemte seg for å lage sin egen kolleksjon, og MC-avisa har prøvd en av dressene som nå er tilgjengelig i markedet.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Dressen jeg prøvde besto av en Cortina jakke og en Bresso bukse. Cortine helårsjakke er produsert i 3-lags tekstil. Mesh-partier sikrer god lufting og ytterstoff i 600D polyester gir god sklibeskyttelse. Jakken har både uttakbart Thinsulate® innerfór og uttakbar vanntett Reissa® membran. CE level 1 godkjent beskyttelse på skuldre og albuer. Farge: Sort med røde detaljer. Leveres i størrelsene: S, M, L, XL, XXL og 3XL. Pris: kr 1540,-

Bresso buksen er en tett sommerbukse i tekstil. Mesh-partier som gir meget bra lufting og ytterstoff i 600D polyester som gir god sklibeskyttelse. Uttagbar vanntett Reissa® membran og CE level 1 godkjente knebeskyttere. Farge: Sort med røde detaljer. Leveres i størrelsene: S, M, L, XL, XXL og 3XL. Pris: kr 1390,-

Dressen har en fin og fleksibel passform og sitter godt under kjøring. Buksen har et bredt belte og et midjestykke bak som er løftet slik at buksen sitter godt, selv med en aldri så liten norsk kulemage!

Jeg har brukt dressen under svært vekslende værforhold fra 3 til 23 grader celsius. Sol, regn, vind – akkurat slik en MC-tur i Norge i mai kan fortone seg, og dressen har holdt meg tørr og varm hele tiden. Den vanntette membran er svært effektiv, men puster også godt på varme dager.

Dressen er lett og tilbyr god bevegelighet, hvilket er viktig for den tekniske delen av kjøreturen.

Jakke og bukse har innebygd ryggskinne, legg-, kne-, albue- og skulderbeskyttelse. Kjøredressen er god å sitte i, og med lav egenvekt og svært god mobilitet er dette en kjøredress man raskt blir glad i.

Innertrekk og membran i jakke og bukse kan enkelt fjernes, og vips så har du en lett dress som puster godt for varme dager. Etter våte og skitne dager er dressen enkel å vaske med svamp og en bøtte vann, så er den helt fin igjen. Kjøredressen tilbyr store variasjonsmuligheter og får derfor et stort bruksområde: Kaldt, varmt, vått eller tørt.

MCO-kolleksjonen er CE-merket i henhold til de nye kravene for nivå 1 til kjørebekledning som ble gjort gjeldende fra 2019.

Jeg har kjørt ca. 2000 km med dressen og er svært fornøyd med dette produktet. Prisene på MCO-bekledningen er virkelig konkurransedyktig og kan så absolutt anbefales.

Kolleksjonen selges i butikken hos MC Oslo og på nettbutikken. Har du spørsmål knyttet til dressen, kan du kontakte Kåre Vaskinn eller Francesco Terrone som mer enn gjerne gir gode råd.

God tur.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse