Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Teppefall for den legendariske ensylindrede 500-kubikkeren til Royal Enfield

Royal Enfield markerer utfasingen av sin trofaste 500-kubikker med en nydelig spesialutgave som lyder navnet Classic 500 Tribite Black. Modellen skal bare produseres i 1000 eksemplarer for Europa. Tekst: Ole-Andreas Isdahl. Motoren som har blitt en klassiker er produsert og brukt i Bullet-versjonen gjennom et drøyt tiår, og den avløses nå av en ny tosylindret 650 cc motor. Modellen har tjenestegjort i neste alle verdensdeler og er beryktet for sin enkelhet og høye driftssikkerhet. Spesialutga

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Royal Enfield markerer utfasingen av sin trofaste 500-kubikker med en nydelig spesialutgave som lyder navnet Classic 500 Tribite Black. Modellen skal bare produseres i 1000 eksemplarer for Europa.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Motoren som har blitt en klassiker er produsert og brukt i Bullet-versjonen gjennom et drøyt tiår, og den avløses nå av en ny tosylindret 650 cc motor. Modellen har tjenestegjort i neste alle verdensdeler og er beryktet for sin enkelhet og høye driftssikkerhet. Spesialutgaven Clasic 500 Tribute Black er i tillegg håndlakert og er rett og slett vakker å se på.

Stødige hender har stått for de håndlakkerte detaljene som er like spesiell som de er en pryd for øyet. Ønsker du deg en spesiell posør-maskin som ingen andre har, kan vi fortelle at Lazy Boyz har sikret seg at to eksemplarer kommer til Norge.

Jubeleumsutgaven blir altså den absolutt siste som får den legendariske ensylindrede motoren, og disse vil uten overdrivelse få status som «statements» i Norge. Prisen er ennå ikke klar, men den betyr neppe noe som helst i dette tilfellet. Royal Enfield-elskerne i Norge er sanne entusiaster som sansynligvis ikke lar seg skremme av noen ekstra tusenlapper, til det er sannsynligvis lidenskapen altfor stor.

Sjarmtrollene som forventes å komme til Norge i løpet av mai måned vil bære en nummerert plate hvor det står «End of build», og hvor kult er ikke det! Ønsker du å sikre deg et eksemplar, bør du sikkert snarest kontakte Lazy Boyz, bare et godt råd fra MC-avisa!

#Nyhet #RoyalEnfield

Annonse
Annonse