ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Teaser for MC-avisa nr. 9-2021

Sommeren vil ingen ende ta, og vi motorsyklister koser oss som aldri før. 2021 har virkelig vært et år med mye MC-moro å glede seg over. Her kommer nok en glede, MC-avisa nr. 9-21 med mye artig lesestoff.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Redaktør Oddbjørn Myklebust har vært i Tyskland og testet Harley-Davidsons nye generasjon Sportster. Sportsteren har vært en storselger for Harley i mange år og nå kommer en helt ny utgave. Det er på tide å få Sport tilbake i Sportsteren, har produsenten sagt. Og det har de, den nye Sportster S er svært mye hissigere enn forgjengeren.

Suzukis nye GSX-S1000 er det mange som har ventet på, og endelig er den her. MC-avisas Ole-Andreas Isdahl har testet nykommeren, og Ole-Andreas har virkelig mye godt å si om denne råtassen.

Vår mann Kyrre Hagen, ekspert på touring og adventure, har vært ute på tur med BMWs nye utgave av R 1250 RT. Dette er en touringmaskin av dimensjoner. Absolutt verdt å sjekke for den som har store krav til komfort og kjøreegenskaper.

Vi ser at det nå er mange som er interessert i motorsykler med mindre motorer. Disse er både bensingjerrige og prisgunstige. Royal Enfield har laget en helt ny 350 cc motor som står i deres nye cruiser Meteor. Ole-Andreas Isdahl har blitt godt kjent med den nye modellen og er full av lovord.

Andre helgen i august gikk Bukkerittet 2021 av stabelen, og selvfølgelig ble Kyrre Hagen med på turen. Her ble det mange timer med gruskjøring som er populært som aldri før. Det ble til og med et oppgjør på crossbanen...

En av årets store nyheter i 125 cc segmentet er Yamahas XSR125. Jon Asgeir Lystad har testet sykkelen som har sitt klare retro-språk. Dette må være noe av det hotteste for unge, vordene MC-eiere.

Tore Huseby var på Knutstorp i Sverige da Dunlop inviterte til dekktest. BMW stilte sykler til disposisjon, og Huseby fikk testet både det ene og det andre.

Flat Track Racing er svært populært i USA, og vi ser at det begynner å bre seg ut i Europa. Også her til lands er det entusiaster som er i gang. MC-avisas Jarl Hole reiste til Vinsvoll Flat Track for å bli bedre kjent med sporten.

Aage og Marit Andersen har bidratt med mange flotte reiseartikler i MC-avisa, både innenlands og utenlands. Nå er de her igjen. Denne gangen gikk veien til Senja og Lofoten.

Australia, det store flate kontinentet med rød jord. Mange blir fristet til å reise til landet «down under». Edi Alic har vært der, på to hjul. Vi har fulgt Edi fra Lyngdal til Indonesia. Nå står Australia for tur. I noen nummer fremover blir vi med på ville australske opplevelser.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse