Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Teaser for MC-avisa nr. 8-2021

Ferien er allerede over for mange av oss. Heldigvis er det fortsatt mye igjen av MC-sesongen. De senere årene har gjerne august vært den fineste måneden, også september pleier å by på mange flotte dager og fine temperaturer. Nr. 8-21 av MC-avisa har vært i salg noen uker, og her kan du blant annet lese om:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Ole-Andreas Isdahl har testet BMW S 1000 R, og når overskriften er «Outstanding Control» er det en grei pekepinn på hva Ole-Andreas mener om sykkelen. Her trengs det heller ikke kjøre fort for å finne god flyt og «fun-faktor».

Honda har sykler for det meste og flere modeller som mestrer det meste. Vår nettredaktør Anders Eidevik har tilbrakt noen dager med NC750X DCT. Dette er en glimrende pendlersykkel, men som ifølge Anders har potensiale til mye mer.

Kampen mellom de største streetfighterne blir bare vassere og vassere. Kawasaki har sin Z H2 som byr på 200 hk, noe som burde være mer enn nok for mange av oss. Tor Henry Omland har testet råtassen og er tydelig imponert av slåsskjempen.

Jan Petter Lyng har vært en sentral person i trafikksikkerhetsarbeidet for oss motorsyklister siden begynnelsen av 2000-tallet. Vår mann Jarl Hole har gjort et intervju med Jan Petter som nå har blitt pensjonist, men som på ingen måte har pensjonert MC-interessen.

Det selges mye Lett MC i Norge, og det kommer stadig nye modeller og oppdateringer i dette segmentet. Jon Asgeir Lystad, som er vår ekspert på feltet, har testet Hondas oppdaterte CB125R. Med ny motor og større endringer i dempingen, er dette nesten som en ny sykkel.

Har du hund og lurer på å ta med den på MC-tur? Da bør du lese denne artikkelen av Solfrid Klakegg Surland som dro på Vestlandstur med Jack Russel-terrieren Gåte.

Svenske Helene Lundgren bidrar med en flott reisereportasje fra det svenske nord. På leit etter nordlyset kjørte hun sammen med fotograf Binge Eliasson gjennom Tornedalen.

Annonse
Annonse