Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Teaser for MC-avisa nr. 10-2021

Selv om høsten er over oss og vinteren allerede har begynt å vise muskler, er det ingen grunn til å fortvile. Årets siste utgave av MC-avisa er i salg nå og har blant annet sakene du ser nedenfor. Vi minner også om at det bare er en måned til 2022-katalogen kommer. Med andre ord, det er mye god lesning å glede seg til.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Vi har allerede mottatt pressemeldinger fra flere MC-produsenter angående nye modeller for 2022, og flere av disse får du en presentasjon av her.

Tor Henry Omland reiste til Spania for å kjøre Yamaha sin store nyhet, Yamaha R7. Som navnet indikerer, her er det racing-gener. Yamahas nye racer ble satt på prøve både på bane og på landevei. Har vi en ny storselger på gang her?

Italienske Moto Guzzi feirer 100-årsjubileum i år, og mange har blitt svært glad i deres klassiske linjer. Ole-Andreas Isdahl tok en V7 Stone 850 ut på tur. Legendarisk, autentisk, fascinerende og veldig bra, mener Ole-Andreas. Det blir nok 100 år til...

KTM er noe for seg selv og har på få år klart å farge deler av MC-verden på nytt i oransje og svart. Kyrre Hagen er glad i disse råtassene og har nå prøvd seg på 2021-modell KTM 690 Enduro R. Kyrre kaller den bare for «kruttønna», et ord vi alle forstår. Dette er heftige greier.

4.–6. september ble Touringtreffet avholdt på Beitostølen. Team HH var på plass og har i kjent stil levert sin opplevelse til MC-avisa. De fikk også være med som instruktører på gruskurset.

Vår kjære Jarl Hole har bidratt med mye til MC-avisa, og som mange allerede har fått med seg, nå er han ute med bok. Det er hans utrolige historier om barndomskompisen «Kulelynet» med venner og uvenner som nå har blitt samlet i perm. Anders Eidevik har tatt en prat med bokskriveren, slik at vi kan bli bedre kjent med en svært allsidig person.

Hondas Super Cub er solgt i over 100 millioner eksemplarer. Det gjør den til verdens mest solgte tohjuling. Egil Schmidt har kjøpt seg et eksemplar nå når Honda igjen har startet produksjon av denne pengemaskinen. Egil trives godt sammen med Super Cuben.

De fleste norske motorsyklister har holdt seg innenlands nå snart i to sesonger. Svært få har dratt sørover. Vi har møtt Ruth Tjora og John Olav Barstad som med to vaksinedoser mente at det nå var tid for å reise sørover med Kroatia som hovedmål. Her forteller de hvordan det gikk.

Edi Alic begynner vel å bli velkjent for de fleste av MC-avisas lesere. Etter å ha fulgt ham fra Lyngdal til Indonesia har vi nå blitt med til Australia. Her får du del 2 av reisen hans på det røde kontinentet.

Dette er noe av det vi har å by på i nummer 10-21. Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun kr 599 for 10 nummer. Klikk her eller gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

MC-avisa kan også kjøpes i løssalg.

Annonse
Annonse