Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Team HH skilt ved tvang!

Team HH, som til daglig befinner seg i henholdsvis Norge og Sverige, er via de nye tvangslovene i Norge utesperret fra noe samarbeid på to hjul for en stund – hvor lenge vet ingen. Planer om turer og tester i skog og mark er redusert til luftslott, visvas og tullball som ikke lenger lar seg gjennomføre. Av: Tore Huseby og Kyrre Hagen. Teamet er lojal mot Erna og Co, og lar derfor være å leke katt og mus med Heimevernet langs grensa, en lek vi lett hadde vunnet, takket være Husebys detaljkunnska

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Team HH, som til daglig befinner seg i henholdsvis Norge og Sverige, er via de nye tvangslovene i Norge utesperret fra noe samarbeid på to hjul for en stund – hvor lenge vet ingen. Planer om turer og tester i skog og mark er redusert til luftslott, visvas og tullball som ikke lenger lar seg gjennomføre.

Av: Tore Huseby og Kyrre Hagen.

Teamet er lojal mot Erna og Co, og lar derfor være å leke katt og mus med Heimevernet langs grensa, en lek vi lett hadde vunnet, takket være Husebys detaljkunnskap i dette området, og Hagens glimrende evne til å lese kart over veier som ikke finnes i virkeligheten, på hans digre Garmin 276cx med detaljerte TOPO kart.

Heldigvis har teamet et og annet liggende i arkivet som kan hostes opp for et MC-avisa-nummer eller to, men intet tre gror som kjent opp i himmelen, så «Erna og dem» må og bør innse alvoret, og gi Team HH det nødvendige amnesti slik at vårens tester av tohjuls kjøyregreier igjen kan igangsettes.

Vårt bidrag til samfunnet er nå engang av en slik art at det kan ikke utføres i sin helhet via våre to hjemmekontor i henholdsvis Drammen og Dals-Ed. Feltstudier er også påkrevet!

Skulle situasjonen vedvare, har selvfølgelig team HH en plan B. Da presenterer vi nyhetene basert på pressematerialet vi elektronisk får tilsendt, og later som om vi tester produktene basert på hva vi tror på grunnlag av tilsendt materiale!

Fantasien har ingen grenser, og er bildene gode, skal du se at vi klarer å lage artikler på hva vi tror, basert på hva vi ser. En journalistisk metode som likner mye mere på politiske journalister, værmeldere og samfunnsvitere enn noen av oss liker å tenke på.

Det hører også med i bildet at enkelte fundamentalister har funnet ut at det å kjøre MC så tidlig i sesongen i sitt eget land er så farlig at det er usolidarisk å kanskje belaste helsevesenet med trafikkulykker! Slike påstander er å tøyse med statistikk. Det er som om Huseby skulle glede seg til å bli smittet, fordi gjennomsnittsalderen til dem som dør av Corona er 89 år, en alder Huseby med sin livsførsel, sine gener og alle sine sjukdommer antakelig bare kan drømme om å oppnå.

Nei, ikke la idiotiet styre, for brukt med tilstrekkelige kunnskaper og fornuft, er ikke motorsykkel farligere enn noe annet transportmiddel i samfunnet. Og livet må gå videre for oss alle så lenge vi har det.

Det heter seg jo at alle menneskelige problemer lar seg lett løse om vi alle holder pusten i tjue minutter. Å ta kverken på Coronaviruset skjer lettest ved at ingen av oss ses eller møtes på tjue dager. I hele verden. Samtidig. Erna & Co: Lykke til med det!

I mellomtida får Team HH og alle andre gjøre det eneste rette: Vente på at normale hverdager er tilbake. Dager vi reiser ut om morran, hjem igjen på ettermiddagen og hver dag utfører at stykke arbeid som en eller flere kan ha glede av.

Det får ikke hjelpe at teamet kommer til å savne hverandre. Blir savnet for stort, får vi møtes ved en eller annen avsides grenseovergang og stå og gaule til hverandre.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse