Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Tasmania – som skapt for motorsykkelkjøring

Av Gunnar J. Lundal. Et merkverdig dyreliv, gjestfrie mennesker, regnskog og snødekte fjelltopper, fossefall og fjellvann og fargerike klipper og hvite sandstrender mot et klart blått hav. Det er litt av det Tasmania har å by på. I Australia sier man at øya er som skapt for motorsykkelkjøring. Det kan jeg skrive under på uten å blunke. Utpå vinteren kommer det en fyldig reportasje i papirutgaven med flotte bilder fra "Tassies" dyre- og motorsykkelliv. Og endel praktiske opplysninger hvis det er

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Av Gunnar J. Lundal.

Et merkverdig dyreliv, gjestfrie mennesker, regnskog og snødekte fjelltopper, fossefall og fjellvann og fargerike klipper og hvite sandstrender mot et klart blått hav. Det er litt av det Tasmania har å by på. I Australia sier man at øya er som skapt for motorsykkelkjøring. Det kan jeg skrive under på uten å blunke.

Utpå vinteren kommer det en fyldig reportasje i papirutgaven med flotte bilder fra "Tassies" dyre- og motorsykkelliv. Og endel praktiske opplysninger hvis det er andre som kunne tenke seg et slikt eventyr på to hjul. Undertegnede er nå tilbake på det australske fastland på en leid Road King.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse