ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Tandberg MC har blitt KTM-forhandler og bygger nytt bygg

Thomas Tandberg er tidligere juniornorgesmester i Trial og har satset på å leve av hobbyen slik mange andre i norsk MC-bransje. Her foran deres nydelige salgslokaler i Geithus som firmaet nå har vokst seg ut av.

Vi var innom Tandberg MC på vår vei gjennom sommer-Norge i slutten av juli. De holder til i den gamle papirfabrikken etter Union i Geithus, men bygger nå nytt lokale på 840 kvadratmeter i Vikersund Næringspark.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 03.08.2022 kl 14:40

Her er illustrasjon av det nye bygget som Tandberg MC skal bygge i Vikersund Næringspark.

Da vi var innom deres nydelige lokaler var Thomas Tandberg sammen med foreldrene, Turid Lise og Erik Tandberg, igang med å fylle opp lastebiler med trialsykler som skulle til en stor trialsamling på Vestlandet. Tandberg MC AS ble startet opp i 2013, og hovedgesjeften har vært trial, men de har nå blitt KTM-forhandler og selger også GASGAS som utenom et stort trial-utvalg også leverer to gatemodeller med enduromodellen ES 700 og supermotarden SM 700. Før GASGAS ble kjøpt opp og innlemmet i KTM-konsernet i 2019 var det Tandberg MC som var importør på disse spanske syklene.

Her bilde av butikklokalet. Butikken bugner av utstyr og tilbehør.

Lokalet som Tandberg MC nå har på Geithus må bare oppleves. De holder til i gammel mursteinbygg som oser av retro og klassiske linjer. Neste år flytter firmaet inn i sitt nye bygg i Vikersund Næringspark og får da utrolig mye bedre plass og logistikk når sykler, utstyr og tilbehør skal plasseres. Utenom å være forhandler av KTM og GASGAS er Tandberg MC også importør av TRS og Vertigo trialsykler. De er også importør av bl.a. Global Racing Oil.

I det autoriserte verkstedet til firmaet som holder til i samme område som salgslokalet så pleier det å være full aktivitet. Her et utsnitt av verkstedet i sommermodus.

-Vi gleder oss virkelig til å komme til den nye plassen slik at vi kan få vist hele utvalget vi forhandler, forteller en entusiastisk Thomas Tandberg som er daglig leder i firmaet. Han har også med seg sine to brødre i drift og styre, slik at dette er en vaskeekte familiebedrift. Det var Erik som startet med å kjøre trial og denne interessen har alle guttene arvet.

MC-avisa kommer tilbake med en artikkel om Tandberg MC i løpet av høsten og ønsker dem lykke til med byggingen av nytt lokale.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse