ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Syvendeplass for Genette i første VM-runde

Pressemelding fra Genette.no: "Med en niende plass i første heat og femte i andre heat, ble det denne gangen en syvende plass sammenlagt i den første runden i Verdensmesterskapet 2017. Dette må vi si må være godkjent, med tanke på at målsetningen var å knipe oss inn blant topp 10. Vi har nå fått en del svar og jobber videre mot neste runde i Italia 16 April. På grunn av tungt regnvær flere dager før selve VM løpet i Indonesia, ble det forholdsvis krevende forhold på banen etterhvert. Dette

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding fra Genette.no:

"Med en niende plass i første heat og femte i andre heat, ble det denne gangen en syvende plass sammenlagt i den første runden i Verdensmesterskapet 2017.

Dette må vi si må være godkjent, med tanke på at målsetningen var å knipe oss inn blant topp 10. Vi har nå fått en del svar og jobber videre mot neste runde i Italia 16 April.

På grunn av tungt regnvær flere dager før selve VM løpet i Indonesia, ble det forholdsvis krevende forhold på banen etterhvert. Dette førte også til at det andre heatet fikk en litt avkortet bane lengde, dette for å unngå de absolutt verste partiene med bløtt underlag."

Trykk på bildet under for å se hele resultatlisten.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse