ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Suzukis motorsykkelsalg øker

Suzuki har kunngjort tall fra første halvdel av finansåret 2017/18, og mye indikerer at det er sving på motorsykkelavdelingen. For kvartalet som slutter 30. september rapporteres det en salgsøkning på 18 % sammenlignet med fjoråret. Denne økningen er først og fremst drevet av økning i India, Kina og Indonesia. Suzuki kan også fortelle om en liten salgsøkning på deres japanske hjemmemarked. MC-salget har økt med 1,5 % første halvdel av finansåret 2017/18 sammenlignet med året før. Motorsykkelf

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Suzuki har kunngjort tall fra første halvdel av finansåret 2017/18, og mye indikerer at det er sving på motorsykkelavdelingen. For kvartalet som slutter 30. september rapporteres det en salgsøkning på 18 % sammenlignet med fjoråret. Denne økningen er først og fremst drevet av økning i India, Kina og Indonesia.

Suzuki kan også fortelle om en liten salgsøkning på deres japanske hjemmemarked. MC-salget har økt med 1,5 % første halvdel av finansåret 2017/18 sammenlignet med året før. Motorsykkelfabrikanten estimerer nå et årlig salg på 1,5 millioner enheter i det fulle finansielle året, et estimat som er oppjustert med nesten 100.000 enheter fra tidligere kunngjort estimat – helt sikkert på grunn av overraskende godt salg så langt.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse