ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Suzuki samler produksjon i ny fabrikk

Suzuki skal åpne en ny fabrikk i Hamamatsu i Japan i nærmeste fremtid. Den nye enheten skal huse engineering, utvikling, produksjon og distribusjon av Suzukis stadig mer omfattende MC-program. Syklene som kommer ut derfra skal forsyne det amerikanske markedet. Tidligere har engineering og FoU vært i Ryuyo, motorproduksjon i Takatsuka og montering i Toyokawa, men disse enhetene skal nå slås sammen i den nye 65000 m2 store fabrikken som ligger i Miyakoda-distriktet. Suzuki fortalte om planene t

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Suzuki skal åpne en ny fabrikk i Hamamatsu i Japan i nærmeste fremtid. Den nye enheten skal huse engineering, utvikling, produksjon og distribusjon av Suzukis stadig mer omfattende MC-program. Syklene som kommer ut derfra skal forsyne det amerikanske markedet.

Tidligere har engineering og FoU vært i Ryuyo, motorproduksjon i Takatsuka og montering i Toyokawa, men disse enhetene skal nå slås sammen i den nye 65000 m2 store fabrikken som ligger i Miyakoda-distriktet. Suzuki fortalte om planene til den nye fabrikken allerede i 2014, og byggeprosessen var stipulert til 5 år – en prosess som nå nærmer seg fullførelsen.

Lokaliseringen av den nye fabrikken ble valgt delvis fordi den er geografisk gunstig, delvis fordi det er nær Suzukis hovedkvarter.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse