ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Suzuki med ny Katana?

På denne tiden av året dukker teaservideoene opp – det nærmer seg jo den første av de to store messene: Intermot i Køln. Denne gang er det Suzuki som hinter frempå om at de har noe på gang, men måten de gjør det på gjør ingen klokere – bortsett fra å fortelle at noe er på gang. Men, ettersom videoen viser glimt fra prosessen med å smi et sverd, er det rimelig å tippe at det dreier seg om en ny Katana. Det er jo tross alt vanskelig å tro at Suzuki har gitt seg på våpenproduksjon. Antakelsen om en

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På denne tiden av året dukker teaservideoene opp – det nærmer seg jo den første av de to store messene: Intermot i Køln. Denne gang er det Suzuki som hinter frempå om at de har noe på gang, men måten de gjør det på gjør ingen klokere – bortsett fra å fortelle at noe er på gang.

Men, ettersom videoen viser glimt fra prosessen med å smi et sverd, er det rimelig å tippe at det dreier seg om en ny Katana. Det er jo tross alt vanskelig å tro at Suzuki har gitt seg på våpenproduksjon.

Antakelsen om en ny Katana styrkes av sykkelen de viste på Milanomessen i fjor: En Katana spesial som bygde på en GSX-S1000. Det finnes imdlertid andre som mener at Suzuki endelig kommer til å slippe en produksjonsversjon av sin kompressormatede konsept Recursion.

Tiden vil vise, og den nærmer seg.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse