ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Suzuki GSX-S750 – nå også som A2

I en heller kort redegjørelse på Intermot kunne Suzuki fortelle at de har tatt frem en A2-versjon (35 kW) av sin absolutt brukbart utseende GSX-S750. Suzuki var sparsomme med detaljene, men effektreduksjonen skal være gjort ved hjelp av en reprogrammert ECU som modifiserer throttle og tenning over hele turtallsregisteret, slik at motoren holder seg innenfor A2-reglementet. I markedet vil den møte konkurranse fra sykler som Kawasaki Z900 og Triumph Street Triple. Vi vet ennå ikke om Erling Sande,

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I en heller kort redegjørelse på Intermot kunne Suzuki fortelle at de har tatt frem en A2-versjon (35 kW) av sin absolutt brukbart utseende GSX-S750.

Suzuki var sparsomme med detaljene, men effektreduksjonen skal være gjort ved hjelp av en reprogrammert ECU som modifiserer throttle og tenning over hele turtallsregisteret, slik at motoren holder seg innenfor A2-reglementet.

I markedet vil den møte konkurranse fra sykler som Kawasaki Z900 og Triumph Street Triple.

Vi vet ennå ikke om Erling Sande, som er norsk importør, kommer til å ta inn A2-versjonen av GSX-S750 til Norge, men kommer tilbake så snart vi har informasjon.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse