ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Suzuki DRZ400 custombygg

Det har vært hevdet fra ulike hold at det ikke er størrelsen det kommer an på, og denne lekre kreasjonen beviser det til fulle. Sykkelen er i utgangspunktet en Suzuki DRZ400 og det er de australske custombyggerne Ellaspede, som har stått for den mesterlige forvandlingen. Den originale Suzukien er et godt utgangspunkt: Den er tilgjengelig for en rimelig penge, den er enkel å arbeide med og motoren er sterk nok til at den blir artig å kjøre når den gjøres så til de grader gatevennlig som denne.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har vært hevdet fra ulike hold at det ikke er størrelsen det kommer an på, og denne lekre kreasjonen beviser det til fulle.

Sykkelen er i utgangspunktet en Suzuki DRZ400 og det er de australske custombyggerne Ellaspede, som har stått for den mesterlige forvandlingen.

Den originale Suzukien er et godt utgangspunkt: Den er tilgjengelig for en rimelig penge, den er enkel å arbeide med og motoren er sterk nok til at den blir artig å kjøre når den gjøres så til de grader gatevennlig som denne. Vi aner ikke hva skaperverket veier, men det skulle forbause om det var over 140 kg.

Det vi imidlertid vet er at dette er et vakkert custombygg som beviser at det ikke behøver å være stort og ha V-motor for å kalles custom.

Berre lækkert!!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse