ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Superbike er i gang!

Årets to første løp i Superbike-mesterskapet er kjørt, og det har vært en lang triumfferd for Ducati. Alvaro Bautista har vunnet alle de seks løpene på Phillip Island og Burinam med overbevisende margin og med fjorårsmesteren Jonathan Rea på en like sikker andreplass. Bautista kjører den nye Ducati Panigale V4R, en sykkel alle konkurrentene fryktet før sesongstart. V4R har arvet mye fra MotoGP-satsingen til Ducati og ser mer og mer ut som en sikker vinner i årets serie. Men, ting kan snu fort,

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Årets to første løp i Superbike-mesterskapet er kjørt, og det har vært en lang triumfferd for Ducati. Alvaro Bautista har vunnet alle de seks løpene på Phillip Island og Burinam med overbevisende margin og med fjorårsmesteren Jonathan Rea på en like sikker andreplass.

Bautista kjører den nye Ducati Panigale V4R, en sykkel alle konkurrentene fryktet før sesongstart. V4R har arvet mye fra MotoGP-satsingen til Ducati og ser mer og mer ut som en sikker vinner i årets serie. Men, ting kan snu fort, noe tidligere sesonger har bevist. Dessuten har Jonathan Rea dominert i fire sesonger, så det er kanskje på tide at noen andre vinner litt, og?

Yamaha ser også ut til å ha fått mer fart i sine maskiner, men Honda sliter fremdeles. Hva den nye BMW S 1000 RR duger til, er ennå for tidlig å si – det ser ut som om BMW trenger mer tid til utvikling før sykkelen eventuelt kan hevde seg i toppen.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse