Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Suksessmodellen Moto Guzzi V85 TT med etterlengtede forbedringer

Klikk her for å lese vår artikkel om ny importør for Piaggio-merkene.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2021 kl 12:35

Foto: Moto Guzzi.

Det er det italienske nettmagasinet Inmoto.it, som kom med denne nyheten den 13. desember.

Den nyheten som de fleste V85-eieren her i landet har ønsket seg, er muligheten for slangeløse dekk. Nå er dette ønsket innfridd på 2021-modellen hvor altså eikefelgene er utviklet og designet på en slik måte at dette er mulig. Dermed har Moto Guzzi føyd seg inn i rekken av hva andre produsenter har tilbudt sine kjøpere i flere år allerede.

2021-modellen av V85 TT vil også bli utstyrt med to ekstra kjøremoduser, Sport og Custom, i tillegg til Road, Rain og Off-Road, som på modellen fram til 2020. Det loves også en vektbesparelse på 1,5 kg, antakelig som følge av de nyuviklede eikefelgene.

Det kan også se ut som at det vil komme i hvert fall en ny fargevariant på årets modell.

Og til slutt er det gjort motormessige forbedringer som gir uttelling i bedre dreiemoment på lavt og middels turtall. Med andre ord en kraftigere og mer dravillig motor i det området som passer best for norske forhold.

Nå som det også er kommet på plass ny importør etter at Kellox takket for seg i 2020, kan vi kanskje regne med at det blir flere Moto Guzzi forhandlere her i landet med flere muligheter for å demokjøre den nye og forbedrede V85 TT modellen fra Moto Guzzi.

Her i MC-avisa gleder vi oss allerede til å legge våre klamme lanker på styreholkene til denne oppgraderte V85 TT-versjonen.

Annonse
Annonse