ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Suksess for Ladies Night hos Arena MC

I går kveld var det duket for Ladies Night hos Arena MC i Sandnes. Arrangementet startet kl. 19.00 og sluttet kl. 21.00. Det var laget 40 stk. Goodie-bag til de første som kom, og til slutt var det 55 MC-damer som kom innom Rogalands største MC-forhandler denne kvelden. Tekst: Ole Martin P. Eidevik. Foto fra arrangementet: Arild Thorsen. Linn Kart, som er selger hos Arena MC og blant initiativtaker til arrangementet, var utrolig fornøyd etter suksesskvelden. – Vi ser nå en økende antall av dame

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

I går kveld var det duket for Ladies Night hos Arena MC i Sandnes. Arrangementet startet kl. 19.00 og sluttet kl. 21.00. Det var laget 40 stk. Goodie-bag til de første som kom, og til slutt var det 55 MC-damer som kom innom Rogalands største MC-forhandler denne kvelden.

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

Foto fra arrangementet: Arild Thorsen.

Linn Kart, som er selger hos Arena MC og blant initiativtaker til arrangementet, var utrolig fornøyd etter suksesskvelden. – Vi ser nå en økende antall av damer som kjøper sykkel hos oss, og dette arrangementet kommer vi helt sikkert til å gjenta.

Niclas fra IXS viste fram den nye kleskolleksjonen for 2020 og ansatte hos Arena MC var også behjelpelige for spørsmål om årets modeller fra bl.a. H-D, Honda, Triumph, Suzuki og Vespa.

Linn forteller at de etter arrangementet har opprettet en ny Facebookgruppe for damer som vil kjøre turer sammen i Rogaland. Sjekk ut "Jentetur MC Rogaland" på Facebook.

Arena MC sin fasade.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse