ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Straandtreffet 2020 er i gang

Team-HH tar turen til Straandtreffet. Denne gangen med standin for Huseby, som for anledningen var opptatt. Da MC-avisa tilfeldigvis her nok en «H» i stallen,

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Team-HH tar turen til Straandtreffet. Denne gangen med standin for Huseby, som for anledningen var opptatt. Da MC-avisa tilfeldigvis her nok en «H» i stallen, tok Jarl Hole oppdraget.

Av: Kyrre Hagen og Jarl Hole.

Til og med Knut Arild Hareide la turen om Vrådal og Straandtreffet, og fikk en kort innføring i motorsyklenes liv på norske veger. Motorsyklister fra alle himmelretninger har i dag strømmet til Vrådal for å delta på et av årets få treff. Straandtreffet, som tar mål av seg til å bli en av landets viktigste arenaer for motorsyklister og forhandlere, har ikke latt seg stoppe av Covid-19, men har i samarbeid med kommunelegen lagt alle forhold til rette for et smittefritt arrangement.

Trond Olsen er treffgeneral og åpnet det offisielle programmet. Det besto av flere faglige innlegg som hadde stor interesse og nytteverdi. Både Bjørn Nordskog, ordfører i Kviteseid kommune, og Katrine og Lars Arne Straand, vertskapet ved Straand Hotel, var på podiet og ønsket gjestene velkommen. Claus Christian Ottersen fra Statens vegvesen tok oss igjennom årsaker og utvikligen av MC-ulykkene i 2020. Ut over dette var forhandlerforeningen på podiet ved leder Terje Bredal.

Team-HH spleisa på ei flaske rødvin, men gikk tidlig til sengs for å være i god form til morgendagens «HUB-riding»seanse.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse