ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Straand Treffet – siste nytt fra treff-forberedelsene i Vrådal

På veien til 20.–22. september 2019 – meld dere på nå!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Forberedelsene til Straand Treffet 2019 pågår for fullt, og administrasjonen har denne uken vært i Vrådal for å forberede arrangementet. Hotellet begynner å bli fult, men vi har fortsatt plass i leiligheter og hytter!

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Effektive som vi er testet vi to av de 12 syklene som er nominert til prisen for årets overraskelse, nemlig Nye Honda CB650R og Moto Guzzi V85 TT som vi fikk låne av importøren Loxkel og Kellox. Selv om vi hadde mye og til dels kraftig regn på turen, ble vi godt kjent med maskinene som begge er sterke kandidater til årets pris.

2018-treffet ble en gedigen suksess, og vi jobber knallhardt for at årets treff skal bli enda bedre.

Flere sykler til prøvekjøring:

I år vil vi ha ca. dobbelt så mange sykler til prøvekjøring. Flere nye merker vil være representert, og du vil kunne prøvekjøre det aller nyeste på teknologisiden. Du vil ha 30 minutter til rådighet pr. prøvetur, så her får du prøvekjørt drømmemaskinen ordentlig i noe av landets aller beste kjøreterreng.

Vi kan så absolutt anbefale Moto Guzzi V85 TT som vi er mektig imponert over. Les for øvrig test av sykkelen i siste utgave av MC-avisa som gir et godt bilde av maskinens kapasiteter og egenskaper. Vi stiller oss gjerne opp i rekken av imponerte beundrere!

Alle segmenter vil være representert:

Liker du "gateramp" kan vi så absolutt anbefale nye Honda CB650R som virkelig leverer det Honda lover. CB650R er en festlig motorsykkel som leverer varene ved alle typer kjøring, til og med enkel touring om du finner det akseptabelt å være en lettreist back-packer. Vi kjørte maskinen under krevende forhold og må virkelig si at den leverte. Her får du oppdatert teknologi og mye kjøreglede til en fornuftig penge. CB650R imponerer.

Alle kan prøve enduro i Vrådal:

I år har vi gleden av å ha Asbjørn Sletholdt, som er grenleder i NMF, med på laget. Asbjørn vil sammen med Cross Centeret Snellingen og CBP i Skien legge til rette for at alle som har lyst skal få prøve enduro i en enkel løype under kyndig veiledning ved Straand hotellet. Alle over 10 år kan melde seg på. Dersom barn under 15 skal prøvekjøre, ber vi om at du sender oss en tekstmelding med navn og alder slik at vi kan forberede utstyr for de alle minste. Send gjerne meldingen til 92 35 96 61. For øvrige piloter vil det bli lagt ut kjøreliste hvor du kan booke fredag kveld (maks 20 førere).

Videreutvikling av førerkompetanse er viktig:

Vi er opptatt av at vi skal kunne formidle forskningsresultater og kunnskap til førerne. Vi har derfor jobbet hardt for å finne gode foredragsholdere som kan videreutvikle den enkeltes kunnskapsplattform og gi en hjel til å bli bedre førere. Vi kommer i tiden som kommer til å fortelle mer om både foredragsholdere og temaene som skal dekkes.

Prisutdelinger:

I 2018 stakk BMW GS 310 av med prisen for årets overraskelse, og i år har vi 12 nominerte som skal kjempe om denne gjeve tittelen i tøff konkurranse med alle segmenter.

I tillegg skal vi dele ut prisen for «Folkets favoritt» som skal velges av treffdeltakerne selv på bakgrunn av lørdagens prøvekjøring. Stemmesedler vil ligge klar i resepsjonen.

Bred mediedekning:

MC-avisa vil være til stede hele helgen for å lage podcasts, filmsnutter, intervjuer og dekke treffet redaksjonelt. Erfarne motorjournalister vil være til stede for å dele erfaring og kanskje fortelle litt om det siste nye på teknologifronten.

Vi skal holde dere oppdatert gjennom sommeren på videre forberedelser til Straand Treffet 2019. I 2018 bestilte vi glimrende vær med sol og 20 grader, og det har vi selvfølgelig gjort i år også. Vi gir gass for å sikre at du får en enda bedre opplevelse i år, så nå må du bare melde deg og dine på ved å booke rom så fort som mulig.

Vi gleder oss til å tilbringe en herlig MC-helg sammen med dere.

Vel møtt!

#Nyhet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse