Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Straand-Treffet 2020 – stor interesse og samarbeid med NMCU

https://www.mcavisa.no/single-post/2019/11/03/Odd-Terje-Dovik-teologen-som-ble-NMCU-frelst

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Straand-Treffet går mot nye høyder. Treffadministrasjonen opplyser at 2020-utgaven snart har passert 1.000 påmeldinger ved inngangen til det nye året. I tillegg har treffet inngått samarbeid med Norsk Motorcykkel Union (NMCU) i forbindelse med det faglige programmet for seminaret.

– Vi gleder oss til å samarbeide nært med prosjektgruppen som planlegger Straand-Treffet. Vi vil også se på muligheten for å tilrettelegge noen egne tilbud for NMCU-medlemmene under treffet, sier Bjørn M. Magnussen som er daglig leder i NMCU. Norsk Motorcykkel Union er interesseorganisasjonen til norske gatemotorsyklister og har ca. 11.500 medlemmer.


– Vi vil informere mer om vårt opplegg når vi nærmer oss treffet. Men vi oppfordrer alle NMCU-medlemmer som planlegger MC-året om å legge inn i kalenderen datoen for treffet, sier Bjørn M. Magnussen med et smil.

Gode kjøreopplevelser:

Straand-Treffet var tidlig ute i fjor høst og lanserte datoen for årets treff, slik at MC-klubbene som har mulighet til å planlegge et besøk til treffet kan få arrangementet inn i sin årsplan og kalender. Målet i år er å passere 2.000 besøkende i Vrådal i Telemark i løpet av helgen 18.–20. september.


På Straand-Treffet får deltakerne mulighet til å prøve nye motorsykler i trygge og flotte naturomgivelser. Fokus er på trygg og god kjøring. Deltakerne kan velge å stoppe innom i løpet av dagen eller overnatte. Når det gjelder overnatting er det lagt opp til en rekke alternativer for å sikre en så lav og riktig pris som mulig for deltakerne.

Enten om du kjører i Vrådal med egen sykkel eller på en av mange eksemplarer til prøvekjøring på Straand-Treffet, kan du være sikker på at kjøre- og naturopplevelsen vil bli fantastisk. (Foto: Kyrre Hagen)

Trond Olsen går inn som Straand-Treffets treffgeneral.

Som nestkommanderende har han fått med motorsykkelentusiast Kirsti Strømmen Holm fra Drøbak. – Jeg kjører MC på jobb hver dag. Det blir også mange turer i helgene. Så det blir mange kilometer i året. Da er det greit å bruke tid på MC-organisering også, sier Kirsti Strømmen Holm til MC-avisa. I hverdagen er hun koordinator i forskningsavdelingen i Stiftelsen Norsk Luftambulanse i tillegg til rollen som NK for Straand-Treffet.

Kirsti Strømmen Holm får en sentral rolle for årets Straand-Treff.

– Dette er frivillig innsats for å skape gode MC-opplevelser, og jeg utrolig stolt over å ha blitt spurt av initiativtakerne til å være lagfører, sier Trond Olsen. Den nye prosjektorganisasjonen vil bli presentert på Facebook fremover.

Telt, plass i hytte, hytte eller hotell:

Mange velger selvsagt å bare kjøre innom treffet på dagsreise, gjerne på lørdagen. Andre reiser og bor på sine egne eller bekjentes hytter i regionen, alene eller på gutte- eller venninnetur. – Men de som ønsker det kan overnatte på teltplassen, leie seg en seng på en felleshytte, leie hytte for en felles gjeng eller bo på Straand Hotel. Det er også mulighet for klubber å leie plass i et eget leilighetshotell som ligger rett ved Straand Hotel, forteller Lars Arne Straand og Katrine Straand som er vertsfamilie og 5. generasjon Straand. Lars Arne har MC-lappen og er selvsagt også medlem av NMCU. – Vi har kapasitet til å ta imot mange tusen gjester her i hjertet av Telemark, sier Lars Arne Straand.

Været på Straand-Treffet 2019 var helt strålende, og det er bare å krysse fingre, armer og bein for at 2020-utgaven fortsetter trenden. (Foto: Jarl Hole)

– Alle vi som jobber i styringsgruppen med Straand-Treffet er medlemmer i NMCU, og vi oppfordrer andre MC-entusiaster å melde seg inn. Se mer på www.nmcu.org, sier Trond Olsen.


Det er gledelig at Straand-Treffet ser ut til å fortsette den gode og raske utviklingen, og ikke minst at interessen er såpass stor. Fjorårets treff var virkelig et stort MC-høydepunkt for oss som hadde gleden av å delta. Mer informasjon om programmet vil bli presentert fremover etter hvert som det faller på plass.


Du kan følge nyheter om arrangementet fremover på Facebook:
https://www.facebook.com/events/245534486354112/


Les også intervjuet med Odd Terje Døvik som er styreleder for Sentralstyret i NMCU:

Nøkkelord

Annonse
Annonse