Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Straand Hotel lanserer internasjonal standard for MC-tur kjøring: HUB-Riding

Hva er HUB Riding?

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

– Dette er et helt unikt konsept i reiselivs-Norge. Straand Hotel sin satsing mot motorsykkel og classic-car segmentet har gitt en utrolig god effekt for hotellet og regionen. Vi er stolt over å lansere det til inspirasjon for andre reiselivsdestinasjoner i Norge, sier Anne-Hege Svartdal som er daglig leder for Visit Telemark.

– Vi vil berømme Straand-familien for satsingen og MC-avisas BikerDudes team som har utviklet HUB-rutene. Artig å se resultater av produktutviklingen som står sentralt i Fjell-Telemark prosjektet, prosjektet er et felles initiativ på tvers av kommunegrensene i denne regionen (www.fjelltelemark.no). Dette er med å skape vekst for hele Telemark og for oss som bor i Vest-Telemark, sier ordfører Bjørn Nordskog (Sp) i Kviteseid kommune en kommentar.

– Vest-Telemark regionen har stått sammen om å fokusere på reiseliv nå under Corona-tiden, og det er utrolig morsomt og viktig for næringslivet å ha Straand Hotel som et forbilde for innovativ tenkning, sa næringssjef Elisabeth Lid i Kviteseid kommune under dagens pressekonferanse hvor HUB-riding ble lansert som en digital og enkel løsning på Straand hotellet i Vrådal.

Annonse
Annonse