Annonse
Annonse
MC-avisa

Straand Hotel – Innovasjonsgeneratoren for motorsykliser

Katrine og Lars Arne Straand foran det nye «Let's Hub It» utekjøkken.

Katrine og Lars Arne Straand foran det nye «Let's Hub It» utekjøkken.

Lars Arne og Katrine Straand har etter hvert blitt to velkjente personligheter i motorsykkelmiljøet og har gjennom pandemien etablert seg som «front runners» på innovasjon i reiselivsbransjen.

Publisert:

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Foto: Straand Hotel.

Ekteparet, som er femte generasjon drivere av Straand Hotel, har stått for de største nyhetene i touringmiljøet med Straand-treffet og HUBriding-konseptet. Ikke minst det sistnevnte har blitt veldig populært med det etablerte rute- og opplevelseskonseptet som i dag omfatter 14 ruter knyttet til Straand Hotel. I tillegg til dette har hotelleierne utviklet det motorsyklistene elsker mest av alt, nemlig miljøet på den fantastiske takterrassen og hotellet som arena for sosialt samvær og deling av opplevelser eller interessen for motorsykler.

Ingen andre i Norge har lykkes så til de grader med å etablere et miljø som nær sagt alle ønsker å være en del av. Hit kan alle komme for å kjøre, spise og kose seg i rammer som er utviklet for nettopp motorsyklisten. Vertskap og ansatte byr på seg selv og sørger for at alle kan oppleve og nyte det de søker – fantastiske veier, matopplevelser, en tur på Nisser og kanalene ombord i gamle Fram, nye venner, gamle venner og mye, mye mer.

Straand-familien er pionerer

Lars Arne og Katrine har som alle andre vært gjennom to knalltøffe år, men har gjort det motsatte av mange andre hotelleiere – de har satset på utvikling i motkonjunktur. Det gjør de fortsatt, og hvert eneste år lanseres det nyheter som kommer motorsyklisten til gode. Det bygges og tilrettelegges for parkering og vedlikehold av motorsykler, det etableres nye relasjoner og lanseres stadig nye produkter for oss på to hjul.

Katrine og Lars Arne foran utegarasjen.

Katrine og Lars Arne foran utegarasjen.

Nytt konsept: Straand Førerutvikling

Nytt av året er sikkerhetsdager, som har fått navnet Straand Førerutvikling, som går av stabelen 27.–29. mai, hvor det blant annet tilbys rustløseraktiviteter på flystripa i Fyresdal. Hit kommer erfarne førere og instruktører som kan gi gode råd for å gjøre deg til en bedre, morsommere og sikrere fører. Du kan selv velge om du vil delta på dette eller «HUBBE», som Lars Arne og Katrine kaller det. På kveldene er det selvfølgelig duket for god mat og drikke med mange andre motorsykkelinteresserte på takterrassen, som i år er satt opp med et helt nytt utekjøkken. Slutten av mai er en fantastisk fin og vakker tid i Vrådal hvor du virkelig kan dyrke motorsykkelinteressen din med gamle og nye venner.

På vei mot en teknologi-revolusjon med nye innovasjonsprosjekter

Lars Arne og Katrine har bygget et spennende nettverk bestående av godt skolerte og kompetente innovatører og endringsagenter som deltar i utviklingen av tilbudet til motorsyklisten, sportsbil-entusiasten og friluftsmenneskene som har blitt glad i miljøet ved hotellet. Vertskapet som selv kommer fra Norges fremste innovasjonsmiljøer, vet derfor svært godt hvordan innovasjon og utviklingsmiljøer skal utvikles. Det bygges og utvikles relasjoner til kunnskapsmiljøer og ny teknologi utvikles for å forbedre din opplevelse av reise og opphold. Det siste utviklingsprosjektet ser på muligheten til å bruke VR-teknologi for å muliggjøre enklere og bedre valg av kjøreruter og opplevelseskonsepter, og hvor spennende er ikke det!

Lars Arne foran hotellinngangen.

Lars Arne foran hotellinngangen.

Det finnes to typer gjester

I motorsykkelverdenen finnes det to typer mennesker, de som allerede har funnet ut at hotellet er en opplevelse og har det du søker og de som skal finne ut at hotellet har nettopp dette.

Den første kategorien finner allerede veien til Straand, og til den andre kategorier kan jeg bare anbefale og planlegge reisen dit og 27.–29. mai, slik at du også får mulighet til å oppleve ekstra mye sammen med mange andre med akkurat samme interesse. Det er nærmest en motorsykkel-messe ved hotellet hver eneste helg, og det er en fryd å ta turen om parkeringsplassen sent og tidlig. Straand-teamet jobber hver eneste dag for å tilby deg enda mer, og vi kan bare konstatere at dette er Norges fremste og beste opplevelseshotell for motorsyklister.

Ha en riktig fin tur og en herlig opplevelse i hjertet av Telemark.

Annonse
Annonse