Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Støtt din lokale forhandler – NST Gardermoen

NST Gardermoen har en nydelig logo og ligger 7 km fra flyplassen på Maura. Den kan skilte med å være blant Norges største på to områder: MC-utstyr og brukte Ha

Publisert:

NST Gardermoen har en nydelig logo og ligger 7 km fra flyplassen på Maura. Den kan skilte med å være blant Norges største på to områder: MC-utstyr og brukte Harley-Davidson. Butikken bare bugner av utstyr, og her er alt hva et MC-hjerte kan begjære.

Liss og Tore Stedjan som eier butikken er ofte i USA og henter hjem brukte H-D. Det er utstilt flere spesielle Harleybygg i MC-utstillingen. NST Gardermoen har også en oppegående nettbutikk.

Se filmen av NST Gardermoen sin butikk og utvalg her:

[Video mangler etter import...]

Kontaktinformasjon, NST Gardermoen:

Tlf: 66 10 06 51
www.nstgardermoen.no
www.facebook.com/mcbutikk

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen:

Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg.

Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i.

MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong.

Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse