Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Støtt din lokale forhandler – MC-utstyr

MC-utstyr ligger i MC-klyngen på Lura/Forus. Folk i Rogaland kjenner først og fremst butikken, mens resten av landet vil sikkert forbinde MC-utstyr med nettbut

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

MC-utstyr ligger i MC-klyngen på Lura/Forus. Folk i Rogaland kjenner først og fremst butikken, mens resten av landet vil sikkert forbinde MC-utstyr med nettbutikken (mc-utstyr.no) og stands på MC-messer i Lillestrøm og Porsgrunn.

MC-utstyr er blant annet forhandler av Bullfighter, Dainese, Motoport (Dane) og DBC (Alpinestars). Årlig selger de over 2000 hjelmer av merker som blant annet AGV, Nitro, Caberg, Shark, Shoei og Scorpion. De har også et stort utvalg av Givi vesker og toppbokser.

Se filmen av MC-utstyr sin butikk og utvalg her:

[Video mangler etter import...]

Kontaktinformasjon, MC-utstyr:

Tlf: 46 44 10 44
www.mc-utstyr.no
www.facebook.com/mcutstyr

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen:

Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg.

Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i.

MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong.

Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse