ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Støtt din lokale forhandler – MC Marine i Bergen

Nå strømmer det inn med filmer fra MC-forhandlere til vår nye "Støtt din lokale forhandler"-aksjon. MC Marine AS i Bergen har sendt oss sin nye promoteringsvid

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Nå strømmer det inn med filmer fra MC-forhandlere til vår nye "Støtt din lokale forhandler"-aksjon. MC Marine AS i Bergen har sendt oss sin nye promoteringsvideo.

MC Marine AS er en av Bergens eldste forhandlere og flyttet i fjor opp til MC-klyngen på Åsane. De er forhandler av Honda, Indian og Polaris og ligger rett nedenfor Åsane Storsenter. MC Marine AS har også et av norges mest moderne MC-verksted.

Se promoteringsvideoen til MC Marine her:

[Video mangler etter import...]

Kontaktinformasjon, MC Marine AS:

Telefon: 55 36 23 00

Selger Jonny når du på mob. 902 86 033

Nettside: www.mcmarine.no

Facebook: www.facebook.com/MotorCityBergen

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen:

Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg.

Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i.

MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong.


Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse