Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Støtt din lokale forhandler – MB Racing i Stavanger

MB Racing er en crossbutikk som ligger i MC-klyngen på Forus/Lura. Butikken startet i 2016 og drives av Helge Vatne og hans to sønner. De har åpent mandag til

Publisert:

MB Racing er en crossbutikk som ligger i MC-klyngen på Forus/Lura. Butikken startet i 2016 og drives av Helge Vatne og hans to sønner. De har åpent mandag til onsdag kl. 17.00–20.00 og lørdager kl. 10.00–12.00.

MB Racing er forhandler av TM, Honda cross og Husqvarna cross. De selger deler og alt utstyr som trenges til motocross og har verksted for reparasjon av motocross og service av støtdempere.

Se filmen av MB Racing sin butikk og utvalg her:

[Video mangler etter import...]

Kontaktinformasjon, MB Racing AS:

Tlf: 404 13 660
www.facebook.com/MB-Racing-533344056776263

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen:

Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg.

Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i.

MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong.

Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse