Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Støtt din lokale forhandler – KS-MC på Vigrestad

Norges eneste rene elektriske MC-forhandler ligger på Vigrestad som er et tettsted i Hå kommune sør på Jæren i Rogaland. Her har Ketil Stokkeland startet opp K

Publisert:

Norges eneste rene elektriske MC-forhandler ligger på Vigrestad som er et tettsted i Hå kommune sør på Jæren i Rogaland. Her har Ketil Stokkeland startet opp KS-MC som er forhandler for elektriske MC-produkter fra Zero, NIU og Peugeot.

I Vigrestad sentrum har KS-MC pusset opp et gammelt verksted som nå har blitt godkjent MC- og mopedverksted. Butikklokalet ligger rett ved siden av verkstedet.

Se filmen av KS-MC sin butikk og utvalg her:

[Video mangler etter import...]

Kontaktinformasjon, KS-MC:

Tlf: 917 80 459
www.ksbil.no

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen:

Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg.

Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i.

MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong.

Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse