Annonse
Annonse
MC-avisa

Støtt din lokale forhandler – Cross Centeret Snellingen

Cross Centeret Snellingen som holder til på Alnabru i Oslo er en institusjon blant MC- og crossfolket på Østlandet. Det hele startet for over 50 år siden med to entusiastiske bilopprettere som begge var hektet på motorsykkel – og i særdeleshet motocross – nemlig Ragnar Snellingen og Roger Smestad. Snellingen tilbyr sykler for både Gate, Cross og Enduro. De er Oslo sin eneste forhandler av Suzuki MC/MX og MV Agusta. Sammen med Ride i Bergen er de også de eneste forhandlerne av Husqvarna sine MC

Publisert:

Cross Centeret Snellingen som holder til på Alnabru i Oslo er en institusjon blant MC- og crossfolket på Østlandet. Det hele startet for over 50 år siden med to entusiastiske bilopprettere som begge var hektet på motorsykkel – og i særdeleshet motocross – nemlig Ragnar Snellingen og Roger Smestad.

Snellingen tilbyr sykler for både Gate, Cross og Enduro. De er Oslo sin eneste forhandler av Suzuki MC/MX og MV Agusta. Sammen med Ride i Bergen er de også de eneste forhandlerne av Husqvarna sine MC/MX-modeller i Norge.

Se filmen av Cross Centeret Snellingen sin butikk og utvalg her:

[Video mangler etter import...]

Kontaktinformasjon, Snellingen:

Tlf: 23 17 79 80
www.snellingen.no
webshop.snellingen.no
www.facebook.com/CrossCenteretSnellingen

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen:

Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg.

Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i.

MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong.

Er du forhandler? Les mer her.

Nøkkelord

Annonse
Annonse