Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Støtt din lokale forhandler – BikerShop i Trondheim

Bikershop AS feirer i år 10-årsjubileum! Firmaet ble startet i april 2010 og har fire eiere med forskjellig bakgrunn fra MC-miljøet. De selger kjøreutstyr til

Publisert:

Bikershop AS feirer i år 10-årsjubileum! Firmaet ble startet i april 2010 og har fire eiere med forskjellig bakgrunn fra MC-miljøet. De selger kjøreutstyr til alle typer MC-førere; både custom, street, adventure og moped. De siste årene har de satset på også å ha godt utvalg for de som kjører lettvekt og 50 cc.

Det er en stor parkeringsplass utenfor butikken med benker der en kan slappe av etter å ha kjørt tur og sett på utstyrsnyheter. Bikershop har også egen web-shop.

Se filmen av BikerShop sin butikk og utvalg her:

[Video mangler etter import...]

Kontaktinformasjon, BikerShop AS:

Tlf: 47 34 94 04
www.biker-shop.no
www.facebook.com//BikerShopAS

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen:

Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg.

Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i.

MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong.

Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse